Opleiding

Tachyon Massage

Massages zijn niet alleen relaxerend, ze helpen ook bij allerhande lichamelijke kwaaltjes. Zo is de Tachyon massage ideaal als complementaire behandeling bij verzwakte organen, verstoringen in het lichaam en geheugenproblemen. De ideale specialisatie om mensen echt te helpen.

Tijdens de les leer je masseren met de unieke Tachyon bars. De glazen massagestaven en de getachyoniseerde olie zorgen voor een intensieve warmtemassage die gebruik maakt van energieën. Het is een zalig gevoel wanneer je de Tachyonenergie door de poriën van de huid masseert. Energetische blokkades worden verwijderd en het lichaam komt op alle niveaus weer in balans.

Klaar om deze massagetechniek zelf te leren? Schrijf je dan in voor deze prachtige cursus.

PRAKTISCHE INFO

Groep cursus

Duur: 1 lessen

Attest

125.00 euro


Opleidingsbrochure
Proefhoofdstuk
Inschrijven

Organisator

De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media.  Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Daarnaast is zij ook erkend door de beroepsvereniging Wellnessfederatie vzw die zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO.  De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
 
De Schoonheidsschool vzw, Frankrijklei 127 2000 Antwerpen – ondernemingsnummer: 892.908.160 – registratienummer DV.O200500 e-mail: info@schoonheidsschool.com - T: +32 (3) 292.33.33

LESSENVERLOOP

Jouw dagopleiding Tachyon Massage duurt 7 uur. Tijdens deze intensieve en inspirerende cursus specialiseer je jezelf in de Tachyon massagetechniek. In het overzicht met de startdata van de opleiding Tachyon Massage vind je de lesdagen terug.


Stage

Na de praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je kennis uit de opleiding Tachyon Massage. Je hoeft dus geen stage te lopen.


Benodigdheden

Voor je opleiding dien je enkele zaken mee te brengen. Naast een lunchpakket en schrijfgerief breng je ook slippers en drie handdoeken mee. Het overige praktijkmateriaal wordt voorzien door de school. Daarnaast kan je ook een cursuspakket op maat aankopen via Schoonheidshandel.com. Deze aankoop is niet verplicht.


Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor deze eendaagse opleiding bedraagt slechts 125.00 euro. Dit bedrag omvat het handige en duidelijk geïllustreerde lesboek, de professionele begeleiding van een ervaren massagetherapeut en het gebruik van de speciaal ingerichte lokalen.


PROGRAMMA

 • Wat is Tachyon Energie?
 • Tachyonantennes en hoe ze te gebruiken
 • Leren werken met Tachyon Bars
 • Hoe ga je om met menselijke energievelden?
 • Verschillende massagetechnieken beheersen
 • Wat zijn de effecten en resultaten van deze unieke massage?
GRATIS
PROEFHOOFDSTUK

Exclusieve deelname aan de cursus Beauty- en Wellnessmarketing

Bij De Schoonheidsschool vinden we het enorm belangrijk om je te helpen je carrière een echte boost te geven. Daarom krijg je na het behalen van je diploma volledig gratis toegang tot de unieke cursus Wellnessmarketing. Tijdens deze onmisbare lessenreeks verklappen succesvolle ondernemers uit de wereld van beauty, wellness en fashion je alle geheimen om de top te bereiken in deze uitdagende sector!

ONTDEK DEZE
OPLEIDING

SKILLS

 • Professioneel masseren met Tachyon Bars
 • Het energieniveau van je cliënten verhogen én pijn bij kwaaltjes verzachten
 • De gezondheid, vitaliteit en het zelfbewustzijn van je cliënten stimuleren
 • Klanten vinden en hen op hun gemak stellen tijdens een massage
 • Je weet hoe je als zelfstandige aan de slag kan

CARRIEREMOGELIJKHEDEN

 • Massagetherapeut (Specialisatie Tachyon Massage)
 • Eigenaar/Medewerker Wellnesscentrum (Specialisatie Tachyon Massage)
 • Bied je diensten aan via deeleconomiesites
 • Tachyon Workshops
 • ...

EXAMEN EN DIPLOMA

Tijdens de lesuren zal je docent je permanent evalueren. Nadat je de opleiding hebt afgerond, ontvang je per post het deelnameattest. Dit attest is voldoende om je specialisatie als Tachyon masseur te bewijzen. Wanneer je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep wil starten, moet je ook beschikken over het attest Bedrijfsbeheer. Onze opleiding bereidt je hier perfect op voor. Vanaf september 2018 kan je dit examen ook bij ons afleggen.

CursusLesdagEerste lesLaatste lesLeslocatieLesuren
Tachyon MassageZat30/06/201830/06/2018Gent10u00 - 17u00
Tachyon MassageZat25/08/201825/08/2018Antwerpen10u00 - 17u00
Tachyon MassageMaa05/11/201805/11/2018Hasselt09u00 - 16u00

Veelgestelde vragen

Wat verandert er in september 2018 als ik zelfstandige wil worden?
Vanaf september 2018 moet je geen examen meer afleggen bij de Centrale Examencommissie in Brussel om een officieel attest Bedrijfsbeheer te behalen. Dit is dus een groot voordeel; je kan het diploma gewoon aan onze school behalen. Kennis van bedrijfsbeheer geeft je een grote voorsprong op je concurrenten in de uitbouw van je bedrijf of zelfstandige activiteit. Naar klanten toe is dit een écht kwaliteitsbewijs.
Wanneer start de volgende opleiding Tachyon Massage?
Je vindt een overzicht van de ingeplande opleidingen Tachyon Massage inclusief locaties en lesuren hier. Onze planning wijzigt continu: wanneer een cursus volzet is, wordt meteen een nieuwe ingepland. Je kan dus regelmatig deze pagina raadplegen. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van de startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied, superhandig dus!
Kan ik betalen met opleidingscheques?
Door een vernieuwing in de wetgeving sinds augustus 2013, mogen opleidingscheques enkel worden aanvaard in het kader van loopbaanbegeleiding. Ben je in loopbaanbegeleiding en kan je hiervan een attest voorleggen, dan kan je met opleidingscheques betalen! Vraag dit even na bij je VDAB-contactpersoon.
Kan ik een korting of een vermindering van het lesgeld krijgen?
Je kan op verschillende manieren genieten van een korting. Alle info hieromtrent vind je hier. Bovendien staat onze school voor kwalitatieve opleidingen en krijg je bijgevolg waar voor je geld!
Wanneer ontvang ik de nodige praktische informatie van de opleiding Tachyon Massage waarvoor ik me heb ingeschreven?
Nadat we jouw betaling hebben ontvangen, krijg je een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding Tachyon Massage. Op je persoonlijk studentenprofiel zie je voor elke cursus waarvoor je je hebt ingeschreven naast alle praktische informatie ook je eigen agenda! Zijn er wijzigingen, dan worden de gegevens in je studentenprofiel automatisch aangepast. Check deze pagina dus geregeld, ze werkt ook op je smartphone!
Wat als ik een opleiding waarvoor ik me heb ingeschreven, moet uitstellen?
Dat kan. Een opleiding uitstellen verloopt volgens de procedure beschreven in onze algemene voorwaarden.
Waar en wanneer leg ik examen af?
Tijdens deze dagopleiding word je permanent geëvalueerd. Wanneer je slaagt, krijg je nadien het erkend certificaat via de post thuis gestuurd. 
Welk materiaal heb ik nodig tijdens de lessen Tachyon Massage?

Tijdens je opleidingsdag heb je de volgende materialen nodig voor tijdens de les:

 • Lunchpakket
 • Drie handdoeken
 • Slippers
 • Schrijfgerief

Onze school voorziet het overige praktijkmateriaal dat je tijdens deze opleiding nodig hebt.

Voor deze opleiding heb je ook de mogelijkheid om extra materiaal aan te kopen voor gebruik tijdens de les en thuis. In samenwerking met je docent stelden we een pakket op maat samen. Dit cursuspakket kan je kopen op Schoonheidshandel.com. Eigen materiaal heeft heel wat voordelen: je bent zeker van een optimale hygiëne en je oefent er ook thuis mee verder. Bovendien is het een uitstekende investering: na je opleiding ga je er meteen mee aan de slag! Deze aankoop is niet verplicht.

Wil je bovendien continu op de hoogte zijn van alle nieuwtjes en aanpassingen omtrent je cursus, meld je dan aan op je persoonlijk studentenprofiel. Deze pagina werkt ook op je smartphone!
Moet ik modellen meebrengen?
Tijdens de lessenreeks oefen je op je medestudenten. Zo kan je de behandeling zowel uit het standpunt van de ontvanger als van de massagegever ervaren.
Onze Docenten

Onze Docenten

Annaïck Van De Pol
Annaick van de Pol reeds 16 in het vak van massage, trotse eigenaar van het therapeutisch massagesalon In Harmonie, freelance masseur voor verschillende bedrijven en sauna's en ontwerpster van de cursussen Tachyonmassage en slaapmassage. 
 
Ik had 2 passies in het leven, dingen aan mensen aanleren en masseren, daarom is doceren op de schoonheidsschool ook een droomjob voor me. Een goede massage heeft de volgende ingrediënten : kennis van techniek & een aangename werkhouding. Net hierdoor heb ik in elke cursus oog voor kennis, uitvoering, tempo en zelfverzekerdheid.
 
Werken is je passie beleven. 
SCHRIJF JE NU INCONTACT

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media.  Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid (VLAIO) in het kader van de opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling.  De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Lees hier meer over deze erkenningen, registraties en samenwerkingsverbanden.
 
SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS