Geniet deze zomer van onbeperkte mogelijkheden

Plan je zomer nu al productief in met je favoriete opleiding! Met onze thuis- en virtuele cursussen volg je les waar en wanneer je maar wil op je eigen tempo. Om jou op weg te helpen, bieden we je van 06/05 tot en met 12/05 20% korting aan op al onze thuis- en virtuele cursussen met de code SUMMER2024. Grijp je kans en studeer deze zomer tegen een voordelige prijs!

De ideale studiemethodes voor de zomer


Thuisstudies

Op afstand studeren heeft mijn zomer getransformeerd. Op mijn zonnige terras en in het park was elk moment een kans om te leren. Dankzij deze flexibiliteit kon ik werk en ontspanning combineren, voor een perfecte zomer. - Lena

Ontdek ons aanbod

Virtuele cursussen

Virtuele lessen hebben mijn zomer getransformeerd. Dankzij de groepsinteractie en de mogelijkheid om overal te studeren, maakte ik snel vooruitgang in mijn studie terwijl ik samen met mijn vrienden volop genoot van de zomer. Een echte aanrader! - Manon

Kies jouw cursus

Ontdek ons zomers aanbod

Ben je op zoek naar een ideaal moment om je kennis te verdiepen, weg van de gebruikelijke afleidingen van het school- of beroepsjaar? Of je nu studeert op een zonnig terras, op een uitje op het platteland of geniet van een dagje aan het strand, de zomer is de perfecte gelegenheid om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek alle thema's

Meningen van onze studenten

Jasmine, B.

15/07/2022

Virtuele lessen hebben nieuwe deuren geopend tijdens mijn academische reis. Dankzij de flexibiliteit combineer ik reizen en studeren. Online uitwisselingen hebben mijn leerproces verrijkt en mij tegelijkertijd nieuwe horizonten laten ontdekken. Een unieke ervaring!

Theo, C.

10/01/2023

Afgelopen zomer stond ik versteld van de mogelijkheden die afstandsonderwijs biedt. Door de mogelijkheid om vanaf elke locatie te studeren, combineerde ik gemakkelijk mijn studie met mijn zomeractiviteiten. Online bronnen waren gemakkelijk toegankelijk, waardoor het studeren heel vlot verliep. Een lonende ervaring, vooral op zonnige dagen!

Jeremy, K.

23/11/2022

Mijn ervaring met virtuele lessen heeft mijn routine als student getransformeerd. Door de geboden flexibiliteit combineer ik studies en deeltijdwerk moeiteloos. De soepele interacties met docenten en andere studenten maakten het leren interactiever en boeiender. Het is een nieuwe manier van leren die perfect past bij mijn actieve leven.

Geniet nu van unieke kortingen

We lanceren regelmatig exclusieve acties met kortingen. Daarnaast hebben we ook een aantal vaste promoties waarvan je het hele jaar door gebruik maakt. Die vind je hieronder terug!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0