Een opleiding volgen aan onze school? Zij zijn enthousiast!

08/08/2019 Thomas Verlinden

Silke kon onmiddellijk starten
 

“Ik werk als maître d’hôtel in een restaurant in hartje Antwerpen. Er komen steeds heerlijke gerechten uit de keuken, die ik met trots aan onze gasten serveer. Ik kreeg steeds vaker de vraag om een bijpassende wijn te adviseren en ik merkte dat ik hier echt te weinig kennis van had. Ik wist het laatste plekje te bemachtigen in de opleiding sommelier bij het Centrum voor Avondonderwijs die diezelfde week nog zou starten. Na 8 lessen van 3 uur en heel veel wijnproefsessies later heb ik ondertussen mijn eigen wijnkaart samen kunnen stellen.”

 
Lukas ging de grens over
 

“Een half jaar geleden verloor ik mijn job, waarna ik mezelf voor een tijdje ‘in-between-jobs’ bevond. Het perfecte moment om eindelijk eens die cursus Spaans te gaan volgen die al jaren op mijn lijstje stond. Ik heb verschillende aanbieders vergeleken maar de startdata van de meeste cursussen lagen te ver weg. Het Centrum voor Avondonderwijs wees mij erop dat ik mijn gewilde cursus ook bij hun Nederlandse vestiging in Breda zou kunnen volgen, die begon daar een maand eerder. Met slechts een half uurtje reistijd kon ik net over de grens terecht op een moment dat mij het beste uitkwam. Estoy muy feliz!

 
Karl heeft de smaak te pakken
 

“Ik kom uit de verzekeringswereld. In mijn vrije tijd fotografeer ik al 5 jaar met veel plezier en ik wilde graag mijn skills wat bijschaven. Bij het Centrum voor Avondonderwijs volgde ik de cursus Digitale Fotografie die mij zo goed beviel dat ik besloot te kijken of ik nog een aansluitende cursus kon volgen. En of dat kon! Ondertussen heb ik al heel wat afgeronde vervolgcursussen achter de rug. Ik weet nu hoe ik prachtige portretten kan schieten en hoe ik mijn foto’s kan bewerken in Photoshop en indrukwekkende Timelapse video’s kan maken. De volgende cursus op het lijstje is Landschaps- en Architectuurfotografie!

 
Michiel pendelt met plezier
 

“Voor mijn werk bevind ik mij meerdere dagen per week in de regio Gent. Zelf woon ik in Brugge. Mijn werktijden zijn onregelmatig en onvoorspelbaar. Dit maakte het voor mij de afgelopen jaren lastig om mij vast te leggen voor het volgen van een opleiding naast mijn werk. Het Centrum voor Avondonderwijs kwam mij tegemoet en bood mij de mogelijkheid om de cursus die ik graag wilde volgen Google Ads - SEA op meerdere plekken te volgen. Dit was voor mij de perfecte oplossing. Nu kan ik elke week kiezen of ik de cursus dicht bij mijn werk of vlak bij huis volg. Ideaal!"

 
Jessica wil elke techniek in de vingers krijgen
 

"Ik heb al 20 jaar mijn eigen wellnesspraktijk in Mechelen waar ik onder andere massages aanbied. Met de klassiekers zoals de hotstone, lichaams- en bindweefselmassage zijn mijn klanten intussen wel vertrouwd. Daarom wilde ik ze graag ook wat anders aan kunnen bieden. Ik ben bij de Schoonheidsschool begonnen met de cursus Shiatsu massage. Daarna ontdekte ik de andere cursussen binnen hetzelfde thema Massagetechnieken. Inmiddels heb ik al heel wat opleidingen achter de rug en breid ik nog steeds met veel plezier mijn kennis en skills uit. En mijn klanten? Die profiteren hier het meest van natuurlijk!”

 
Julie houdt alle ballen in de lucht
 

"Het is bijna een cliché tegenwoordig, maar ik ben een alleenstaande moeder met een drukke job. Mijn leven is leuk, maar hectisch. Te midden van alle chaos heb ik het altijd belangrijk gevonden om nieuwe dingen te leren. Stilstaan is voor mij simpelweg geen optie. Tussen de thuisstudies van het Centrum voor Afstandsonderwijs vind ik altijd wel een cursus die me aanspreekt. Het lesmateriaal is altijd erg overzichtelijk en de docentenbegeleiding verloopt steeds vlot. Zo kan ik waar en wanneer ik wil studeren, én op mijn eigen tempo. Zodra de kids ’s avonds in bed liggen, grijp ik mijn kans en duik ik de boeken in!"

 

Overtuigd om zelf een cursus te volgen aan onze school? Ga volop voor een nieuwe toekomst of carrière en schrijf je in! Ons volledige cursusaanbod vind je hier terug.


relatedBlogs

Levenslang leren loont!

Hoe Anja na haar studies zelf docent werd

6 vragen om jouw ideale studiemethode te bepalen


relatedCourses

Afslankingsconsulent , Businessmanager - Allround , Grime Allround , Interieurstylist Allround , Kledingconsulent - Allround , Nagelstylist Allround , Immocoach Allround , Voedingsdeskundige Allround , Assertiviteitstraining , Management Assistant blogRelatedAll

previousLabel

Zeg het met bloemen

nextLabel

Zeg het met bloemen

relatedCourses


Aannemer

Volg de opleiding Aannemer en word een krak in je vak als Aannemer.

Accountmanager

Volg de opleiding Accountmanagement en word een krak in je vak als Accountmanagement.

Vastgoedbediende

Volg de opleiding Makelaar en word een krak in je vak als Administratief Makelaar.

Kindervoedingsadviseur

Volg les in je eigen regio. Kom alles te weten over gezonde voeding voor je kind.

Google Ads SEA

Volg de opleiding Google Ads SEA en word een krak in je vak als Digital Marketeer.

courseMaterial


Schoonheidsspecialiste Professioneel Districos

€999

buyMaterial

Schoonheidsspecialiste Standaard Districos

€820

buyMaterial

Pedicure Standaard Districos

€300

buyMaterial

Pedicure Professioneel Strong 90N Districos

€659

buyMaterial

Gelaatsverzorging Professioneel Bio Balance

€330

buyMaterial

blogTags


VolwassenenonderwijsAvondonderwijsAfstandsonderwijsThuiscursusThuisstudieAvondlessenAvondlesGroepslesLessen voor volwassenenWorkshopsSchoonheidsschoolCursussen

blogShare


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-