Campus

Campus Antwerpen (Lange Klaren)

  Lange Klarenstraat 12
  Antwerpen, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Campus Lange Klarenstraat ligt in een zijstraat van de Meir in hartje Antwerpen. Door de centrale ligging in het centrum van Antwerpen is deze campus zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op deze campus zijn er theorielokalen, een fotostudio en praktijklokalen voor opleidingen als kapper, visagie, mode,... Naast deze campus zijn er ook nog andere leslocaties in Antwerpen. Kijk vooraf dus goed in welke campus je lessen plaatsvinden.   Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Antwerpen? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.


Openingsuren

  • Maandag:  Gesloten
  • Dinsdag:  Gesloten
  • Woensdag:  Gesloten
  • Donderdag:  Gesloten
  • Vrijdag:  Gesloten
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Antwerpen kan volgen.

Lesplanning Antwerpen

De campus Lange Klaren bevindt zich in een zijstraat van de Meir. Als je les wil volgen in hartje Antwerpen moet je hier dus zijn. Dankzij de centrale ligging is de campus eenvoudig bereikbaar.   Adres Lange Klarenstraat 12 2000 Antwerpen

Routebeschrijving

Auto

Als je met de auto komt, kan je best parkeren in de "Q-Park Antwerpen Shopping Meir" parking. Hiervoor kan je als adres Korte Klarenstraat 10, 2020 Antwerpen ingeven in je GPS-toestel. De campus bevindt zich dan om de hoek.

Bus

De dichtstbijzijnde tramhalte is "Antwerpen Sint-Jacob". Deze halte is in de Lange Nieuwstraat. Van hieruit is het nog één minuut wandelen tot aan de campus.   Tramlijnen: 10 & 11   Ook de halte "Premetrostation Meir" is een goede optie. Hier stoppen meer tramlijnen en je moet ook maar vier minuten wandelen tot aan de campus.   Tramlijnen: 3, 5, 9 & 15

Trein

Kom je met de trein kan je best afstappen in Antwerpen-Centraal. Van daaruit kan je met de tram rijden naar de halte "Premetrostation Meir". Van hieruit is het nog vier minuten wandelen tot aan de campus. Tramlijnen: 3, 5, 9 & 15 (acht minuten)

Lesplanning Antwerpen

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou