Campus

Campus Antwerpen (Schoonheidsschool)

  Mechelsesteenweg 73
  Antwerpen, BE
  Gratis Wi-Fi
  Contacteer ons

Dé beauty & wellness campus

In hartje Antwerpen

Professionele praktijklokalen

Algemene informatie

Deze campus is de thuisbasis van al onze schoonheidsopleidingen in Antwerpen. In dit prachtig gerenoveerde herenhuis vind je mooie en moderne theorie- en praktijklokalen. Al onze lokalen zijn uitgerust met professioneel lesmateriaal, zodat jij je optimaal kan voorbereiden op een carrière in de beauty- en wellness sector. De campus is bovendien vlot bereikbaar, en bevindt zich op wandelafstand van het historisch centrum.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Antwerpen.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Antwerpen kan volgen.

Lesplanning Antwerpen

Achter de prachtige voorgevel van dit statige herenhuis in hartje Antwerpen schuilt onze moderne en professionele schoonheidscampus. Het is de perfecte leeromgeving om te werken aan je toekomst in de beauty- en wellness sector. De campus is bovendien centraal gelegen aan de Mechelsesteenweg in hartje Antwerpen, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, en op wandelafstand van het historisch centrum.

Op zoek naar een geschikte locatie voor jouw volgende evenement, workshop of teambuilding?

Ontdek School te Huur en organiseer jouw bijeenkomst in dit stijlvolle pand, voorzien van alle comfort en de modernste lesmaterialen. Laat je gasten binnentreden via de rode loper in een gebouw vol historische charme. Je kiest zelf of je enkele lokalen of het hele gebouw graag gebruikt. Meer weten? Surf snel naar schooltehuur.be.

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de auto? Dan laat je je wagen best achter in een van de ondergrondse parkings. Vlakbij de campus vind je de parking Nationale Bank, die bevindt zich op slechts 5 minuutjes wandelafstand van de locatie.

Bus

Vlakbij de campus bevinden zich twee tramhaltes. Aan de halte Van Bree kan je tram 7 nemen richting Berchem en het Eilandje. Iets verder vind je de halte Nationale Bank, waar je aansluiting vindt met heel wat tram- en buslijnen. Hier passeren trams 4, 7, 8 en 10, en bussen 13 en 14. Trams 8 en 10 brengen je op 10 minuutjes naar station Antwerpen-Centraal.

Trein

Kom je met de trein? De campus ligt op 20 minuten wandelafstand van Antwerpen-Centraal. Vanaf het station kan je ook tram 8 of 10 nemen tot aan de halte Nationale Bank, de campus bevindt zich op 5 minuutjes wandelafstand van deze halte.

Lesplanning Antwerpen

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS