Campus

Campus Brugge (Vives Hogeschool)

  Xaverianenstraat 10
  Brugge, BE
  Contacteer ons

Perfect uitgeruste lokalen

Gratis parking naast de campus

Makkelijk bereikbaar

Algemene informatie

Dankzij onze samenwerking met de VIVES hogeschool, krijg je op deze hoogtechnologische campus les in professionele en volledig uitgeruste lokalen. De campus is bovendien vlot bereikbaar met de wagen en het openbaar vervoer. Zin om ’s avonds nog wat na te praten met je medestudenten in een van de talrijke Brugse kroegen? Met de bus ben je in een wip in het historische centrum van Brugge.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Gent.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Brugge kan volgen.

Lesplanning Brugge

De campus bevindt zich net buiten het centrum van Brugge. Vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en met een ruime parking voor wie met de wagen komt. Daarenboven krijg je les in professionele leslokalen, uitgerust met de nieuwste technologieën. De ideale plek om je eerste stappen te zetten richting een nieuwe toekomst.

Routebeschrijving

Auto

De campus bevindt zich vlakbij de expresweg richting Zeebrugge. Je kan je wagen gratis parkeren op de parking van de campus, deze bevindt zich vlak naast de afrit van de Expresweg.

Bus

De campus heeft zijn eigen bushalte Sint-Michiels Vives. Hier passeren lijn 25 en 93, die je in 10 minuutjes naar Brugge station brengen, waar je aansluiting vindt met heel wat andere lijnen.

Trein

Kom je met de trein? Stap af in het station van Brugge en neem bus 25 richting Sint-Andries, die brengt je in kwartiertje naar de campus (halte Sint-Michiels Vives).

Lesplanning Brugge

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS