Campus

Campus Brugge (Vives Hogeschool)

  Xaverianenstraat 10
  Brugge, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Voor de opleidingen in Brugge maakt onze school gebruik van enkele gehuurde lokalen in de gebouwen van de Vives Hogeschool. Zo kiezen wij steeds voor de meest optimale studieomgeving met de laatste nieuwe technologieën voor onze studenten. Belangrijk om weten: op deze locatie organiseren we enkel lesmomenten. Je kan je hier dus niet terecht voor administratieve vragen. Hiervoor breng je best een bezoekje aan onze website. Of kom gewoon even langs op één van onze secretariaten in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt. Onze opleidingsconsulenten staan steeds voor je klaar en beantwoorden met plezier al jouw vragen. Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Brugge? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.


Openingsuren

  • Maandag:  Gesloten
  • Dinsdag:  Gesloten
  • Woensdag:  Gesloten
  • Donderdag:  Gesloten
  • Vrijdag:  Gesloten
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Brugge kan volgen.

Lesplanning Brugge

In Brugge worden de lessen gegeven in de gebouwen van de Vives Hogeshool. De campus ligt net buiten het centrum wat het gemakkelijk bereikbaar maakt voor verschillende vervoersmiddelen.   Adres Xaverianenstraat 10 8200 Brugge

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de auto, dan is er een gratis parkeerplaats voor 450 auto's, met een eigen afrit aan de Expresweg. Vanaf E40 (afrit Brugge) / A10 (Kortrijk/Loppem) voorbij Kinepolis rechts (ventweg Expresweg) > richting ‘Sint-Andries/ Jan Breydelstadion/Z2 Vogelzang’ > oprit campus Vanaf N31 Zeebrugge > rotonde Koningin Astridlaan 3de afslag > rechts afslaan (vóór flatgebouw)  

Bus

Als je de bus wil nemen kan je buslijn 25 nemen. Deze rijdt tussen het centrum van Brugge en de campus. Je hebt er om de 20 minuten een bus. Afstappen doe je aan de halte VIVES op de rotonde. Via de ingang op de rotonde kan je de campus opwandelen.

Trein

Wie met de trein naar Brugge komt, kan vanuit het station de bus nemen naar de campus. Je neemt dan buslijn 25. Deze rijdt tussen het stationvan Brugge en de campus. Je hebt er om de 20 minuten een bus. Afstappen doe je aan de halte VIVES op de rotonde. Via de ingang op de rotonde kan je de campus opwandelen.

Lesplanning Brugge

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou