Campus

Campus Diest (Bezoekerscentrum Webbekoms Broek in Provinciedomein Halve Maan)

  Omer Vanaudenhovelaan 48
  Diest, BE
  Contacteer ons

Unieke leeromgeving

Omgeven door groen

Eenvoudig bereikbaar

Algemene informatie

Onze opleidingen te Diest vinden plaats in Provinciaal Domein Halve Maan, in het Bezoekerscentrum 'Webbekoms Broek'. Opgelet: je kan op deze locatie enkel lessen volgen. Voor alle administratieve vragen of begeleiding bij je studiekeuze breng je best een bezoekje aan onze website. Of kom gewoon even langs op één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent, Hasselt of Brussel.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Hasselt of Bruxelles--brussel.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Diest kan volgen.

Lesplanning Diest

De lessen vinden plaats in het provinciedomein Halve Maan te Diest, in het Bezoekerscentrum 'Webbekoms Broek'. Het adres is Omer Vanaudenhovelaan 48, 3290 Diest. De campus is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en de trein. Toch met de auto? Volg dan de aanwijzingen tot Diest en dan de ringweg tot aan de Halve Maan (aan de Lindenmolen). Er is parkeergelegendheid voorzien. 

Routebeschrijving

Auto

Via de autosnelweg E313 Antwerpen-Luik (afrit 24 GeelOost) of via E40-E314 Brussel-Leuven-Aken (afrit 25 Halen/Diest). Volg de aanwijzingen tot Diest en dan de ringweg tot aan de Halve Maan (aan de Lindenmolen). Er is parkeergelegendheid.

Bus

Met de LIJN: halte Sint-Jansplein voor de ingang van het domein. Leuven-Diest - Lijn 370 Geel - Diest - Lijn 9 Hasselt Diest - Geel - Lijn 299 Aarschot - Diest - Lijn 35 Beringen - Diest - Lijn 7 Diest - Tienen - Lijn 22

Trein

Met de trein: Leuven - Hasselt of Antwerpen - Hasselt, afstappen in Diest. De afstand tot aan het provinciedomein is ongeveer 2 kilometer.

Lesplanning Diest

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS