Campus

Campus Hasselt (Blijde Inkomst)

  Blijde Inkomststraat 36
  Hasselt, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Naast onze eigen campus huurt de school ook enkele lokalen in de VSPW-campus van Qrios. Zo streven we steeds naar een optimale studieomgeving voor onze studenten. Aangezien we op verschillende locaties in Hasselt opleidingen organiseren, check je best op voorhand steeds goed waar je les doorgaat. Ook belangrijk om weten: op deze locatie organiseert de school enkel lesmomenten. Je kan hier dus niet terecht voor administratieve vragen of inschrijvingen. Daarvoor breng je best een bezoek aan onze website. Of kom gewoon even langs op ons secretariaat in Hasselt! Onze opleidingsconsulenten staan steeds voor je klaar en beantwoorden met plezier al jouw vragen.   Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op de campus Hasselt? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.


Openingsuren

  • Maandag:  Gesloten
  • Dinsdag:  Gesloten
  • Woensdag:  Gesloten
  • Donderdag:  Gesloten
  • Vrijdag:  Gesloten
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Hasselt kan volgen.

Lesplanning Hasselt

Campus Blijde Inkomst ligt in de gebouwen van Qrios, meer bepaald is het campus VSPW waar de lessen zullen doorgaan. Lees hieronder op welke manieren je de campus vlot kan bereiken.   Adres Blijde Inkomststraat 36 3500 Hasselt

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de auto moet je er rekening mee houden dat er geen parking op of aan de campus is. In de omliggende straten kan je betalend parkeren.  De parking op de binnenplaats van de campus is enkel toegankelijk voor docenten.   Er zijn 2 grote parkings op wandelafstand. We raden je aan om je wagen daar te parkeren. Parking Gelatine (Slachthuiskaai) is gratis (10 minuten wandelen) Parking Astrid (Koningin Astridlaan) kost 1 euro voor 4 uren (7 minuten wandelen)

Bus

Buslijn H8 heeft twee haltes die op slechts één minuut wandelen van de campus liggen. Afhankelijk van welke kant je komt, kan je afstappen aan halte "Hasselt H. Hart Basisschool" of "Hasselt Breughellaan". 

Trein

Je kan met de trein tot aan het station van Hasselt rijden. Van daaruit kan je de bus nemen tot vlakbij de campus. Je neemt dan bus H8 tot aan de halte "Hasselt Breestraat". De rit duurt ongeveer vijf minuten. Van de bushalte is het nog een minuut wandelen tot aan de campus. De bus vertrekt iedere 30 minuten aan het station.   Als je wil kan je vanuit het station ook te voet komen. Dat is een wandeling van ongeveer een kwartier.

Lesplanning Hasselt

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou