Campus

Yoga Huis Hasselt

  Kuringenstraat 38
  Hasselt, BE
  Contacteer ons

Kom tot rust in Het Yoga Huis

Ruime yogastudio

Vlak bij afrit E313

Algemene informatie

Het Yoga Huis in Hasselt is dé plek bij uitstek voor onze opleidingen tot yoga-instructeur. Je krijgt les in kalmerende en ontspannende ruimtes in een kalme omgeving. De ideale locatie om helemaal tot rust te komen!


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Hasselt.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Hasselt kan volgen.

Lesplanning Hasselt

Het Yoga Huis is gelegen in Kuringen, vlakbij de E313. Ook met de bus ben je meteen op je bestemming. Je gaat de yogastudio binnen langs het poortje aan de rechterzijde van het gebouw.

Routebeschrijving

Auto

Kom je langs de E313? Neem dan afrit 27, Hasselt-West. Sla linksaf en volg de Kuringersteenweg tot het kruispunt aan McDonald's. Daar draai je links de Kuringenstraat in. Het Yoga Huis bevindt zich aan je linkerzijde. Je kan parkeren in de Billikstraat. Gelieve niet te parkeren op de parking van het gebouw.

Bus

Er zijn twee bushaltes op wandelafstand (150 meter) van de studio: Kuringen McDonald's en Kuringen Diepstraat. Plan je reis via de routeplanner van De Lijn.

Trein

Kom je met de trein naar Hasselt? Aan het station vertrekken regelmatig verschillende bussen die langs Kuringen rijden. Stap af aan bushalte Kuringen McDonald's of aan de halte Kuringen Diepestraat.

Lesplanning Hasselt

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS