Campus

Campus Leuven (UCLL)

  Hertogstraat 178
  Leuven, BE
  Contacteer ons

Les in een moderne campus

Goed ingerichte leslokalen

Eenvoudig bereikbaar

Algemene informatie

Voor de opleidingen in Leuven maakt onze school gebruik van een externe, gehuurde locatie in de lokalen van de University Colleges Leuven-Limburg (UCLL). Hierdoor ben je verzekerd van een leeromgeving die de laatste nieuwe technologieën gebruikt. Opgelet: op deze locatie vinden alleen lessen plaats. Voor administratieve vragen of begeleiding bij je studiekeuze kan je hier echter niet terecht. Daarvoor kom je best naar één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt.   Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen op deze locatie? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Hasselt of Bruxelles--brussel.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Leuven kan volgen.

Lesplanning Leuven

Campus Leuven bevindt zich in Heverlee, in de gebouwen van UCLL (gebouw Lerarenopleiding).   Adres Hertogstraat 178 3001 Leuven

Routebeschrijving

Auto

Je parkeert gratis op de parking van de campus. Deze parking bereik je best via de inrit aan de Kerspelstraat. In je GPS-toestel geef je volgend adres in:   Kerspelstraat 74 3001 Leuven   De slagbomen van de parking gaan ’s avonds automatisch omhoog bij het op- en uitrijden van de parking.

Bus

Buslijnen 4, 5, 6 en 527 stoppen vlak bij de campus. Stap af aan halte "Heverlee Kazerne - H. Hart".

Trein

Kom je met de trein? Stap dan of aan station Heverlee en wandel in een kwartiertje tot aan de campus. Of stap af in station Leuven en neem buslijn 4, 5 of 6 tot aan halte "Heverlee Kazerne - H. Hart". Deze halte bevindt zich vlak bij de campus.

Lesplanning Leuven

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS