Campus

Campus Turnhout (Thomas More - Blairon)

  Lokerenstraat 110
  Turnhout, BE
  Contacteer ons

Algemene informatie

Voor opleidingen die doorgaan in Turnhout huurt de school enkele lokalen in de gebouwen van Thomas More. Zo gaan we steeds voor een optimale studieomgeving voor onze studenten. Deze opleidingslocatie is gelegen aan de Blairon Kazerne en je kan hier een ruim aanbod van lessen volgen. Belangrijk om weten: op deze locatie organiseren we enkel lesmomenten. Je kan hier dus niet terecht voor administratieve vragen of inschrijvingen. Daarvoor breng je best een bezoekje aan onze website. Of kom even langs in één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt. Onze opleidingsconsulenten ontvangen je graag en antwoorden op al jouw vragen.   Ben je benieuwd welke opleidingen je allemaal kan volgen in Turnhout? Klik snel op de knop hieronder om het aanbod te bekijken.


Openingsuren

  • Maandag:  Gesloten
  • Dinsdag:  Gesloten
  • Woensdag:  Gesloten
  • Donderdag:  Gesloten
  • Vrijdag:  Gesloten
  • Zaterdag:  Gesloten
  • Zondag:  Gesloten

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Turnhout kan volgen.

Lesplanning Turnhout

De lessen in Turnhout gaan door in de gebouwen van de Thomas More Hogeschool. Deze campus ligt vlak bij de Turnhoutse ring en vlot bereikbaar met verschillende transportmiddelen.   Adres Lokerenstraat 110 2300 Turnhout

Routebeschrijving

Auto

Als je met de auto komt, kan je volgend adres ingeven in je GPS-toestel:   Lokerenstraat 110 2300 Turnhout   Er is een ruime parking op de campus.

Bus

De campus Turnhout is bereikbaar met de bus. De dichtstbijzijnde bushalte is de halte "Turnhout Boerenkrijglaan". Aan deze halte stoppen volgende buslijnen:   2, 210, 212, 213, 305, 430, 431, 432, 470 en 490   De site Blairon ligt aan de bushlate. Je kan de campus bereiken door de oude legerkazerne (stadsdiensten Turnhout) door te wandelen.

Trein

Als je met de trein komt, kan je afstappen in het station van Turnhout. Je kan van daar uit de bus nemen tot de halte "Turnhout Boerenkrijglaan". Volgende buslijnen kan je nemen:   2, 210, 212, 213, 430, 431 en 432   Het is een busrit van slechts twee minuten. De site Blairon ligt aan de bushalte. Je kan de campus bereiken door de oude legerkazerne (stadsdiensten Turnhout) door te wandelen.   Je kan ook te voet van het station naar de campus komen. Dit is een wandeling van een kwartier.

Lesplanning Turnhout

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou