Campus

Koffie Breek

  Herentalsstraat 11
  Turnhout, BE
  Contacteer ons

Professionele koffiebar

Sfeervol & uniek

In hartje Turnhout

Algemene informatie

Wie een opleiding Barista volgt in Turnhout, mag zich verwachten aan een ware traktatie in koffiebar Breek. Breek is een trendy zaak met een industrieel interieur en retro accenten. Als student stap je binnen in een warme sfeer en proef je de perfecte gebrouwen koffie al in de lucht hangen. Naast een professionele locatie, verwennen we je ook met de expertise van een echte barista die je met veel plezier alle kneepjes van het vak toont. Zo ben je als student verzekerd van een ideale, unieke én sfeervolle leeromgeving. Steek je handen maar alvast uit je mouwen om samen met ons heerlijke koffies te leren brouwen!


Opleidingsadvies

Dit is een leslocatie. We ontvangen je graag in het dichtstbijzijnde secretariaat te Hasselt of Antwerpen.

Lesplanning

Bekijk het overzicht van de opleidingen die je in Turnhout kan volgen.

Lesplanning Turnhout

Koffie Breek is gelegen in hartje Turnhout. Door de centrale ligging vlak aan Turnhout markt is de zaak perfect bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer. Ook het treinstation van Turnhout ligt op amper 2 straten wandelen van de koffiebar. Uitstekend dus als je voor de lessen nog eens rustig door de winkelstraat wil wandelen, of na de lessen wil afspreken met vrienden in de cinema.

Routebeschrijving

Auto

Kom je met de wagen, dan kan je vanaf 18u gratis parkeren in de parking Muylenberg op amper 400 meter van koffiebar Breek.

Bus

Turnhout Markt is de eindhalte van verschillende bussen komende van Aarschot, Mol, Leuven, Merksplas, Arendonk, etc. Kijk voor meer info over jouw vlotte verbinding met koffiebar Breek op de website van De Lijn.

Trein

Koffie Breek ligt op ongeveer 10 minuten wandelafstand van het station. Loop vanaf het station voorbij de rotonde de winkelstraat in. Je vindt de koffiebar in de derde zijstraat rechts.

Lesplanning Turnhout

Verfijn zoekresultaat
Opleiding Lesdag Eerste les Laatste les Stad Lesuren

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS