studyingIn Geel

Geel staat ook wel bekend als de "Barmhartige stad". Die eretitel heeft ze te danken aan haar rol in de Tweede Wereldoorlog, waar haar inwoners de vele burgerslachtoffers opvingen en verzorgden.

Die ondernemerszin voel je nog in Geel, waar bovendien een bloeiende studentikoze sfeer is. De vele co-working spaces en businesscentra trekken ambitieuze ondernemers aan. Ondertussen sluiten studenen zich massaal aan bij verschillende sport- en culturele clubs, waaronder een theatergezelschap en een fotografievereniging. De stad organiseert regelmatig evenementen en markten, waar lokale ondernemers hun producten verkopen. De gezellige cafés en restaurants bieden een perfecte plek om te studeren of te netwerken. Kortom, Geel is een stad waar studenten en ondernemers zich thuis voelen en volop kansen krijgen om te groeien.

Onze leslocatie in Geel is vlot bereikbaar met de wagen, de fiets en het openbaar vervoer. Er zijn bushaltes en parkeerplaatsen op comfortabele wandelafstand. Belangrijk: in Geel organiseren we alleen lessen. Er is geen secretariaat van onze school. Voor praktische vragen of professionele begeleiding bij je studiekeuze check je onze website, bel je onze opleidingsconsulenten, of breng je een bezoekje aan één van onze secretariaten in Antwerpen, Gent, Brussel of Hasselt.

coursesIn Geel

Coursenamelabel Lessonday Firstlesson Lastlesson Citystartdata Alllessons
Creatief Ontwerpen Gevorderden Tuesday 28-01-2025 25-02-2025 18:30 - 23:30
paginator.rangeLabelMultiplePages

campusCourseText1 fgroupcourses and cpvirtualclasses. campusCourseText2 homecourse

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0