//

cpProfessionWithFuture

Ben je passioneerd door fotografie en zou je graag aan de slag gaan als studiofotograaf? Dan is dit de perfecte cursus voor jou! Je leert alle kneepjes van het vak tot in de details en wordt in no-time een professionele fotograaf. Je studeert waar en wanneer je wilt en met al je vragen kan je terecht bij een docent met jarenlange ervaring.

In deze cursus leer je alles over studiofotografie. Je leert onder andere hoe je het beste je model kan belichten, hoe je de gewenste setting en sfeer creëert, de positionering van de camera, de verschillende soorten camera en nog veel meer!

Jouw camera heeft geen geheimen meer voor jou en je spring vlot om met de verschillende instellingen. Je leert niet alleen switchen tussen beauty shots en karakterportretten, maar je komt ook te weten hoe je moeilijk te fotograferen producten, zoals een glazen fles, toch mooi in beeld brengt.

 

Bovendien leer je wat tethered shooting is en krijg je inzichten mee in de laatste nieuwe ontwikkelingen en trends binnen de fotografie.

Veeg je lens maar schoon en maak je klaar voor een flitsende carrière in de fotostudio!

Studiofotografie
  • cpCertificationDiploma
  • cpHomeCourseType