teacherLabel

Marc Marc De Wachter

4.5/5

Docent Bedrijfsbeheer Marc staat met beide voeten op de grond om jouw zaak de allerbeste start te geven. Hij informeert je over het opstarten, hoe je je zaak slim aanpakt en hoe je ervoor zorgt dat je bedrijf niet enkel bloeit, maar ook groeit! Time is money and knowledge is power: met de spoedcursus Bedrijfsbeheer stomen we je klaar voor je eigen business!
 
Hij heeft als docent meer dan 30 jaar ervaring in de accountancywereld en in de fiskaliteit en staan ook in voor de rapportering en businessmanagement van grote buitenlandse multinationals . Hij begeleidt startups ( waaronder al enkele zijn uitgegroeid tot een grote onderneming) ,  treedt op als rechter-commissaris en zetelelt als Rechter in Handelszaken in Brussel. Ervaring troef dus!
 
Marc raadt studenten aan om te durven dromen!  "Zet je dromen op papier en denk na waarom jij denkt dat je idee zal slagen. Wat kan ik meer bieden dan de concurrentie (betere prijs, betere kwaliteit, snellere bediening, innovatie)? Waarom zou de consument bij mij komen kopen? Zet je verhaal om in cijfers. Als blijkt dat dit project winstgevend is, moet je starten.”
 


Marc Marc De Wachter givesCourses

undefined

Beleggen Basis

Volg de opleiding Beleggen Basis en word een krak in je vak als Beleggingsexpert.

undefined

Boekhouden Basis

Volg de opleiding Basis Boekhouden en word een krak in je vak als Boekhouder.

undefined

Bedrijfsbeheer

Volg de opleiding Bedrijfsbeheer en word een krak in je vak als Zelfstandig Ondernemer.

undefined

Budgetcoach

Volg de opleiding Budgetcoach en word een krak in je vak als Budgetcoach.

undefined

Financieel Manager

Volg de opleiding Financieel Manager en word een krak in je vak als Financieel Manager.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0