Docent

DOCENT

Stefano Falco

4.0 / 5

”Grafische vormgeving zit in mijn bloed”, zo zegt docent Stefano Falco. “Ik heb 10 jaar gewerkt als grafisch ontwerper, webdesigner en artdirector voor verschillende reclamebureaus. 15 jaar geleden heb ik dan mijn eigen communicatiebedrijf opgericht. Simultaan ben ik gestart met het geven van opleidingen aan professionals.”

“Ik ben niet alleen actief als communicatie- en ontwerpfreak, maar ben ook zanger/gitarist van de allergrappiste coverband van België: De Spikes. Muziek is voor mijn creatieve geest de broodnodige energieoplader, het is mijn tankstation. In het weekend sta ik in België en Nederland op de planken en maandag sta ik dan weer met opgeladen batterijen aan de ontwerptafel.”

Dat Stefano van alle markten thuis is, bewijst het gamma aan cursussen die hij voor zijn rekening neemt: van Webdesigner HTML5 & CSS3, over Grafische Vormgeving en Dreamweaver tot Photoshop, InDesign, Illustrator en natuurlijk Gitaarspelen voor iedereen. Hij is een echte creatieve duizendpoot die zijn grafisch en muzikaal talent maar al te graag met onze studenten deelt!

geeft boeiende praktijklessen

gaat voor jouw groei

kent de kneepjes van het vak

weet wat jij moet weten

goed beoordeeld

Stefano Falco geeft volgende opleidingen

;
Front End Developer (ICT)

Thuisstudie

;
Creatief Ontwerpen

Thuisstudie

;
Dreamweaver

Thuisstudie

;
Grafisch Vormgever

Thuisstudie

;
Illustrator

Thuisstudie

;
InDesign

Thuisstudie

;
Photoshop

Thuisstudie

;
Webdesigner HTML5 & CSS3

Thuisstudie

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS