Docent

DOCENT

Stefano Falco

4.0 / 5

”Grafische vormgeving zit in mijn bloed”, zo zegt docent Stefano Falco. “Ik heb 10 jaar gewerkt als grafisch ontwerper, webdesigner en artdirector voor verschillende reclamebureaus. 15 jaar geleden heb ik dan mijn eigen communicatiebedrijf opgericht. Simultaan ben ik gestart met het geven van opleidingen aan professionals.”

“Ik ben niet alleen actief als communicatie- en ontwerpfreak, maar ben ook zanger/gitarist van de allergrappiste coverband van België: De Spikes. Muziek is voor mijn creatieve geest de broodnodige energieoplader, het is mijn tankstation. In het weekend sta ik in België en Nederland op de planken en maandag sta ik dan weer met opgeladen batterijen aan de ontwerptafel.”

Dat Stefano van alle markten thuis is, bewijst het gamma aan cursussen die hij voor zijn rekening neemt: van Webdesigner HTML5 & CSS3, over Grafische Vormgeving en Dreamweaver tot Photoshop, InDesign, Illustrator en natuurlijk Gitaarspelen voor iedereen. Hij is een echte creatieve duizendpoot die zijn grafisch en muzikaal talent maar al te graag met onze studenten deelt!

populaire docent

betrokken en persoonlijk

laat je nadenken

altijd up-to-date

goed beoordeeld

Stefano Falco geeft volgende opleidingen

;
Grafisch Vormgever

Groepsles

10/10/2020

Hasselt

;
Illustrator

Groepsles

10/10/2020

Hasselt

;
Photoshop

Groepsles

21/11/2020

Hasselt

;
Front End Developer (ICT)

Thuisstudie

;
Creatief Ontwerpen

Thuisstudie

;
Dreamweaver

Thuisstudie

;
InDesign

Thuisstudie

;
Webdesigner HTML5 & CSS3

Thuisstudie

Eerstvolgende lessen van Stefano Falco (Groepscursusen)

Cursus Campus Eerste les Laatste les Lesuren
SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS