teacherLabel

Jurgen Geeraerts

4.2 / 5

Door zijn ervaring als metselaar, betonwerker, tegelzetter en zelfstandig aannemer is Jurgen Geeraerts perfect geplaatst om onze studenten voor te bereiden op een carrière in de bouwsector. Bovendien was Jurgen in een vorig leven leerkracht in het secundair onderwijs. Handig, want zo slaagt hij er in om de leerstof op een interessante manier aan zijn studenten aan te bieden.

Doorheen de jaren volgde Jurgen een hele reeks cursussen en opleidingen. Hij weet dus maar al te goed wat de meerwaarde van een goede scholing is. “Die persoonlijke ervaring is mijn drijfveer. Het is de reden waarom ik graag les gaf aan jongeren, en nu dus ook aan volwassenen”, aldus Jurgen. Zeker de moeite dus!

Door zijn ervaring als metselaar, betonwerker, tegelzetter en zelfstandig aannemer is Jurgen Geeraerts perfect geplaatst om onze studenten voor te bereiden op een carrière in de bouwsector. Bovendien was Jurgen in een vorig leven leerkracht in het secundair onder

readMore

Jurgen Geeraerts givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0