teacherLabel

Liesbet Delcroix

4.3/5

Docente Liesbet Delcroix is al meer dan tien jaar actief in de medische wereld. “In 2003 studeerde ik af als medisch secretaresse aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen en sinds 2010 ben ik docente Medisch secretariaat, Medische Terminologie en Dactylografie aan het Centrum voor Afstandsonderwijs. Ik hou nu nog steeds enorm veel van mijn beroep”, vertelt ze. “Mijn dagen in de medische sector zijn zeer afwisselend en ik ontmoet elke dag opnieuw interessante mensen.”

“Als medisch secretaresse verzorg je meer taken dan een gewone secretaresse”, legt ze uit. “Je moet immers op de hoogte zijn van alles wat er zich afspeelt op vlak van de geneeskunde.” Liesbet is ervan overtuigd dat een goed opgeleide en professionele medisch secretaresse onmisbaar is in een artsenpraktijk of een ziekenhuis. Daarom brengt ze de studenten van het Centrum Voor Afstandsonderwijs alle onontbeerlijke kennis bij. Zo maak jij het verschil voor zowel de artsen als de patiënten!

teacherGivesCourse Medische TerminologieMedisch Secretariaatand Dactylo.

Liesbet Delcroix givesCourses

undefined

Medische Terminologie

In deze cursus kom je alles te weten over de terminologie in de medische wereld.

undefined

Medisch Secretariaat

Schrijf je in voor de cursus Medisch Secretariaat en word veelzijdig Medisch Receptionist.

undefined

Dactylo

Schrijf je in voor de opleiding Typen en start meteen als Dactylograaf.


Recentblogs

Succesverhaal: interview met oud-student Medisch Secretariaat Lydia Renard

In deze blog vertelt onze oud-student Lydia Renard haar succesverhaal. Na het afronden van haar opleiding Medisch Secretariaat gevolgd, kreeg ze een baan waarin ze het nu enorm naar haar zin heeft. 

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0