teacherLabel

Michael Goovaerts

4.4/5

Michael Goovaerts begon als ghostwriter bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en schreef er mysteries en true crime. Onder de vleugels van Houtekiet debuteerde hij nadien met De Waarheid over Liegen. Na een workshop van scenariogoeroe Robert McKee kreeg hij de smaak voor scenarioschrijven te pakken en schreef hij een eerste kortfilm voor een RITS
afstudeerproject. Op een filmfestival selecteerde Hollywood veteraan Robert Kosberg (Twelve Monkeys) nadien een van zijn ideëen om uit te werken tot een romantic comedy.
 
Als docent Scenarioschrijven stond Michael mee aan de wieg van de International Academy of Film & Television in Antwerpen en de opleiding Dramaschrijven aan de SAMWD Lier. Sinds 2014 coacht hij aspirant schrijvers van klad tot manuscript en doceert hij voor Centrum voor Avondonderwijs de cursussen Creatief Schrijven en Scenarioschrijven.
 
Michael Goovaerts: ”Als schrijver, docent & coach sta ik een breed schrijverspubliek bij in hun zoektocht naar een eigen stem, het behalen van schrijfambities en het ontvouwen van hun talent en liefde voor schrijven.”

teacherGivesCourse Creatief Schrijvenand Scenarioschrijver.

Michael Goovaerts givesCourses

undefined

Creatief Schrijven

Schrijf je in voor de cursus Creatief Schrijven in Antwerpen en bouw je expertise uit.

undefined

Scenarioschrijver

Zet je ideeën om in pakkende verhaallijnen, interessante personages of grappige scènes.


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0