teacherLabel

Nikki Dams

4 / 5
Nikki is haar carrière gestart als teamleider bij enkele ketens. Bij de start van het moederschap voelde ze dat deze jobs haar toch niet 100% pasten en ging ze op zoek naar wat wel een match was. Enkele privé issues, jobs en opleidingen verder was ze eruit. En in mei 2020 startte ze haar eigen praktijk, een energetisch bewustzijnspraktijk met de naam 'Ík ben het waard!'. In deze praktijk gaat ze aan de slag met coaching, healing, klankschaalmassages en energetische massage. Dit allemaal om mensen die de uitdagingen in het leven als moeilijk of zwaar ervaren te ondersteunen. En hen weer te begeleiden naar een veerkrachtig leven.
Als docent haar kennis doorgeven is voor haar niet meer dan logisch. Op deze manier  ontstaat er een nog grotere basis van professionals waar mensen met een hulpvraag terecht kunnen. Want dat is uiteindelijk haar doel, haar visie voor haar leven: Zorgen dat zoveel mogelijk mensen de hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.
Nikki is haar carrière gestart als teamleider bij enkele ketens. Bij de start van het moederschap voelde ze dat deze jobs haar toch niet 100% pasten en ging ze op zoek naar wat wel een match was. Enkele privé issues, jobs en opleidingen verder was ze eruit. En in mei 2020 s
readMore

Nikki Dams givesCourses

undefined

Klankschaalmassage

Antwerpen

nextStartingDate 20/09/2023

Leerzame en praktijkgerichte lessen van onze professionele, bevlogen docent?

€ 164.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Klankschaalmassage20/09/202320/09/202310:0017:00Antwerpen

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0