teacherLabel

Steven Peyffers

4.5 / 5

Steven Peyffers doceert vanuit zijn ervaring op de werkvloer. Tijdens zijn carrière in de bouwsector zag hij veel veranderen. “Vroeger waren de grenzen tussen bouwheer, architect en aannemer duidelijk afgebakend. In het moderne bouwproces is er veel meer ruimte voor overleg. De aannemer wordt alsmaar eerder betrokken, zelfs in de ontwerpfase. Op die manier worden bouwfouten vermeden en kosten bespaard”, zo vertelt Steven met veel passie.

In de les gaat Steven voor een constructieve aanpak, waarbij het leerproces minstens even belangrijk is als het leerdoel. “Ik stel me tijdens de lessen zo weinig mogelijk docerend op, wel zo veel mogelijk als begeleider van het leerproces. Praktische voorbeelden en gesprekken tussen de cursisten zijn hierbij het ideale middel”, aldus Steven.

Steven Peyffers doceert vanuit zijn ervaring op de werkvloer. Tijdens zijn carrière in de bouwsector zag hij veel veranderen. “Vroeger waren de grenzen tussen bouwheer, architect en aannemer duidelijk afgebakend. In het moderne bouwproces is er veel meer ruimte voor overleg. De aanne

readMore

Steven Peyffers givesCourses


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0