Examengarantie

Gratis herexamens

Tijdens je opleiding word je begeleid door een professioneel docent. Jouw docent heeft minstens 5 jaar aantoonbare ervaring op het werkveld en is als vakspecialist steeds op de hoogte van de actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Ons docentenpanel stelde, in samenwerking met gespecialiseerde onderwijskundigen, een beroepscompetentieprofiel op voor elke studierichting. Heb je voor jezelf besloten dat je de leerstof onder de knie hebt? Dan kan je een examen komen afleggen in één van onze vestigingen. Dit kan elke werkdag: dat is handig, want zo moet je niet wachten op een ingeplande datum en kamp je met minder examenstress. Wanneer je geslaagd bent, behaal je het erkende diploma waarmee je onmiddellijk mee als zelfstandig ondernemer, ZZP’er of werknemer aan de slag gaat.

Wij staan bekend om ons goed kwalitatief onderwijs en uitstekende begeleiding door onze docenten. Op het studentenplatform vind je heel wat extra oefeningen en voorbeeldvragen terug, zodat je goed voorbereid naar je examen vertrekt. Het spreekt voor zich dat dit jouw slagingskansen aanzienlijk verhoogt.

Het kan natuurlijk voorkomen dat je door omstandigheden niet in staat was om het examen met goed gevolg af te leggen. In dat geval mag je altijd en geheel kosteloos deelnemen aan een herexamen. Het gaat er niet om hoe goed je al bent, maar hoe goed je wordt! Bovendien krijg je tot vijf jaar de tijd om jouw studie te voltooien.

Zo ben jij er zeker van dat je jouw opleiding succesvol afrondt!

Share This Article If You Liked It :)