Jij bepaalt zelf het studietempo!

Iedereen studeert op zijn of haar eigen tempo. Daarom mag je bij al onze cursussen er maar liefst vijf jaar over doen om deze af te ronden. De persoonlijke begeleiding bij een cursus door een docent is één jaar geldig en indien wenselijk te verlengen. Tijdens de cursus word je ondersteund door de laatste technische middelen. Zo communiceer je via een handig studentenplatform gemakkelijk met jouw eigen docent en andere cursisten. Je ontvangt dan ook snel feedback op huiswerkopdrachten. Zo kan je snel verder kan met het studeren! Daarnaast kan je ook gebruik maken van Skype of andere Social Media.

Je hebt door de thuisstudies geen last van lange files, wachttijden en discussies met leidinggevenden om onder werktijd te studeren.De stress die om de hoek komt kijken om zo snel mogelijk bij een groepsles aanwezig te zijn komt ook niet aan de orde. Zo wordt studeren nog makkelijker, ontspannender en leuker!

Handig online studentenplatform!

Door ons eigen ontwikkelde online studentenplatform heb je altijd en overal toegang tot onze digitale omgeving. Het studentenplatform is specifiek voor thuisstudies ontwikkeld en kent veel voordelen. Zo wordt binnen twee dagen jouw ingestuurde huiswerk door de docent gecontroleerd en ontvang je feedback. Daarbij gaat het er niet alleen om of je de stof hebt gelezen, maar ook begrijpt en in de praktijk kunt gaan toepassen.

Goed te combineren met een fulltime baan!

Als je werkt aan jouw eigen toekomst kost dit de nodige inspanningen. Door het toegankelijke opleidingsmateriaal, uitstekende begeleiding door vakbekwame docenten en de mogelijk om in jouw eigen tempo te studeren zijn onze opleidingen goed te combineren met een fulltime baan. Je kan altijd en overal op jouw eigen tempo studeren!

Altijd het meest actuele lesmateriaal!

Al het lesmateriaal van De Ondernemersschool is losbladig, zodat we op elk moment aanpassingen kunnen maken. Indien nodig zullen we tijdens jouw cursus gratis updates sturen om op de hoogte te blijven. Als er bijvoorbeeld iets verandert in de examenvereisten brengen we onze cursisten hiervan op de hoogte met een update. Je bent er dus van verzekerd dat het lesmateriaal altijd up-to-date is en volledig aansluit op de benodigde kennis en vaardigheden voor het examen!