Erkende Kwaliteit

Ervaren onderwijsinstelling

De Ondernemersschool is een ervaren opleidingsinstituut! Wij helpen jou om ondernemer te worden via thuisstudies in combinatie met mogelijke stages en praktijkopdrachten. Met meer dan 1000 opleidingen en cursussen in verschillende landen zijn wij het grootste opleidingsinstituut in Europa.

Via ons opleidingsinstituut kan je als ondernemer de fijne kneepjes van jouw vakgebied leren. Je weet dan niet alleen hoe je als startende ondernemer aan de slag gaat in het uitoefenen van jouw beroep, maar ook hoe jij jouw eigen onderneming kunt managen. In iedere opleiding tref je de module Starten als ondernemer aan waar je tekst en uitleg krijgt over het ondernemerschap met praktijkgerichte vragen en opdrachten.

ISO 9001-2008 gecertificeerd

De Ondernemersschool is bovendien ISO 9001- 2008 gecertificeerd. Jaarlijks wordt de onderwijsinstelling gecontroleerd door externe auditors. Dit kwaliteitslabel betekent dat we alle noodzakelijke opleidingsmiddelen en- procedures aanwenden om een kwaliteitsvolle opleiding te garanderen.

CRKBO geregistreerd

Ingeschreven in het Centraal Register van Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)

De Ondernemersschool is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Ook de docent die je begeleidt tijdens je opleiding is ingeschreven in dit register. Opleidingen die ingeschreven staan in het CRKBO-register zijn vrijgesteld van btw. Dat wil zeggen dat jouw opleiding extra voordelig voor je is!

Je krijgt een waardevol diploma

Een thuisstudie volgen via De Ondernemersschool is de meest flexibele manier om je diploma te behalen. De waarde van het diploma dat je behaalt via afstandsonderwijs is dezelfde als dat van bekostigde onderwijsinstellingen die klassikaal onderwijs organiseren.

Kies je voor een opleiding met betrekking tot een voor de vrije markt gereguleerd beroep? Dan leg je op het einde van je opleiding een examen af aan onze school. Het kan gaan om een mondelinge proef, een schriftelijke proef, of een schriftelijke én mondelinge proef. De Ondernemersschool geeft bij een met voldoende resultaat afgesloten opleiding een diploma op mbo of hbo werk- en denkniveau af. Kies je voor een beroep dat gereglementeerd is door de Overheid? Dan leg je op het einde van je opleiding een examen af waardoor je voldoet aan de voorwaarden om het beroep te mogen uitoefenen.

Wil je werken voor een bedrijf na het volgen van de opleiding? Perfect! Wanneer je bent geslaagd voor het examen, behaal je een diploma waarmee je beroepskennis vlot aantoont bij sollicitaties. Al onze diploma’s zijn een enorme meerwaarde. Werkgevers erkennen immers sinds geruime tijd de waarde van afstandsonderwijs. Het diploma dat je behaalt is dan ook een enorme troef op je CV!

Start je liever als zelfstandig ondernemer (bijvoorbeeld als ZZP’er)? Dat kan perfect, je schrijft je makkelijk in bij de Kamer van Koophandel nadat je een opleiding bij ons hebt gevolgd.

Hoogste tevredenheid in Europa

Diverse onderzoeken onder onze cursisten wijzen uit dat afgestudeerde cursisten bijzonder tevreden zijn over de cursussen en opleidingen van De Ondernemersschool. De begeleiding, de service en de gunstige prijsstelling worden omschreven als de beste van Europa.

Iedere docent werkt samen met een onderwijskundige om op basis van het beroepscompetentieprofiel (kennis, houding en vaardigheden) een opleidingsprogramma samen te stellen en het studiemateriaal te ontwikkelen. Zo sluiten wij direct aan op de dagelijkse praktijk en garanderen wij onze onderwijskwaliteit!

Begin vandaag met de eerste stap van jouw nieuwe toekomst!

Share This Article If You Liked It :)