Ondernemend Europa

Europa is een vooruitstrevende regio met kleine en grote ondernemers die denken in kansen en mogelijkheden. Het is een economische reus met een toonaangevende rol in de rest van de wereld. Iedere ondernemer heeft ooit de wens gehad om een mooi product of dienst aan te bieden en heeft die sprong in het diepe gewaagd. Met het vooruitzicht op een grote mate van vrijheid en te doen wat je leuk vindt zijn er veel mogelijkheden! Je kan fulltime of parttime als ondernemer aan de slag! Daarvoor heb je echter wel de nodige kennis en vaardigheden nodig om die droom waar te maken. Daarom biedt De Ondernemersschool beroepsopleidingen aan die je tegelijkertijd de fijne kneepjes van het ondernemerschap leren! Wat ons drijft en hoe wij dit zien lees je hieronder.

Missie

De Ondernemersschool biedt iedereen die zich als ondernemer wil ontwikkelen een breed scala aan van onderwijsdiensten en -producten via thuisstudies. Door gebruik van moderne leermiddelen, stage, ervaren docenten uit de dagelijkse praktijk en professionele medewerkers leiden wij mensen op tot het ondernemerschap. Wij dragen actief bij aan het verwezenlijken van een droombaan als startende ondernemer en het realiseren van persoonlijke groei.

Visie

In het kader van een leven lang leren ondersteunt De Ondernemersschool jou in het behalen van jouw ambities door goed kwalitatief onderwijs aan te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Zo willen wij jou helpen jouw persoonlijke dromen als startende ondernemer waar te maken. Wij staan voor jou klaar met raad en daad door ons actueel opleidingsaanbod en uitgebreid netwerk aan ervaren ondernemers en docenten. Bij dit alles hoort de beste kwaliteit, laagdrempelig onderwijs en optimale klantgerichtheid. Kwaliteit en servicegerichtheid verkopen zichzelf!