Laat je carrière bloeien met de cursus Florist

Zet jij graag de bloemetjes buiten? Maar ook evengoed binnen? Dan weet jij als geen ander dat een mooi boeket woningen en feesten in een oogwenk opfleurt. Het wordt nog toffer als deze bloemstukken van eigen makelij zijn. De opleiding Florist bereidt je voor om als zelfstandig of freelance bloemist aan de slag te gaan.

moreInfo

Ontdek de nieuwste trend: Biab Nails

Hou je van mooie, verzorgde nagels die wekenlang meegaan? Dan is Biab (Builder in a Bottle) precies wat je zoekt! Deze revolutionaire nageltechniek verovert de wereld in rap tempo. Ga mee met de trend en breid je skills uit met de cursus Biab Nails.

moreInfo

Krijg een onfeilbaar inzicht met de cursus Pendelen

Ben jij ook intuïtief ingesteld? Ben je op zoek naar een hulpmiddel om het onderbewuste te verkennen? Dan is de cursus Pendelen zeker iets voor jou! Het is een boeiende methode die al eeuwenlang succesvol gebruikt wordt.

moreInfo

Ontwikkel je juridische expertise met de cursus Burgerlijk en Handelsrecht

Ben je geïnteresseerd in Burgerlijk en Handelsrecht? Wil je alles weten over markten en prijzen? Vind je het belangrijk dat er regels zijn voor de onderlinge verhouding tussen mensen? Dan is de thuisstudie Burgerlijk en Handelsrecht helemaal iets voor jou!

moreInfo

Ontdek de magie van Foodpairing: Word een culinair expert

Ben je gepassioneerd door koken en droom je ervan om een culinair expert te worden? Ontdek dan de thuiscursus Foodpairing! Deze cursus helpt jou de fijne kneepjes van de culinaire wereld te leren kennen en jezelf te ontwikkelen tot een ware masterchef, helemaal vanuit het comfort van je eigen thuis. Lees er hier meer over.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-