Verschillende beroepsopleidingen voor de (startende) ondernemer!

Beroepsopleidingen

Je vindt bij De Ondernemersschool beroepsopleidingen van schoonheidsspecialiste tot hondentrainer en van kapper tot fietsenmaker. Er is teveel om op te noemen en iedere maand komen er nieuwe opleidingen en cursussen bij. De Ondernemersschool zit met het ontwikkelen van nieuw studiemateriaal en het aanbieden van nieuwe opleidingen en cursussen niet stil. Op onze website vind je onder elk thema een scala van beroepsopleidingen met een korte en duidelijke omschrijving. Bij een voldoende eindresultaat krijg je na de opleiding een waardevol diploma, certificaat of getuigschrift van De Ondernemersschool!

Starten als Ondernemer

Bij iedere beroepsopleiding volg je ook de module Starten als Ondernemer. Zo leer je de juiste kennis, houding en vaardigheden die je als ondernemer nodig hebt. Deze module is ook als aparte opleiding te volgen. Bij een voldoende eindresultaat krijg je een waardevol diploma van De Ondernemersschool!

Managementopleidingen

Als (startende) ondernemer kom je in de praktijk vaak nieuwe vragen of situaties tegen. Wij bieden dan ook verschillende managementopleidingen aan. Denk aan kennis over bepaalde managementtechnieken, de boekhouding of praktisch leidinggeven. Ook hier bieden wij verschillende cursussen aan op het gebied van: time management, leidinggeven, accountmanagement, acquisitiegesprekken, de boekhouding, etc. Onze professionele docenten zijn praktijkgerichte ondernemers die jou hierbij in ondersteunen. Bij een voldoende eindresultaat krijg je na de cursus een waardevol diploma, certificaat of getuigschrift van De Ondernemersschool!

ondernemersschool opleiding cursus thuisstudie erkend diploma certificaat getuigschrift eigen bedrijf starten