Opleiding

OPLEIDING

Digital Influencer: hoe volgers scoren

Wil jij...

 1. jezelf, producten of merken online in de spotlights zetten
 2. aantrekkelijke en inspirerende social mediakanalen leren uitbouwen
 3. massaal veel likes verzamelen en tienduizenden volgers scoren
 4. klanten omtoveren in loyale diehard fans
 5. ontdekken hoe je als digital influencer geld verdient

Digital Influencer, een beroep met toekomst!

Elk bedrijf droomt ervan om een gewone klant in een diehard fan om te toveren. Maak die droom waar en schakel een digital influencer in! Influence marketing is online namelijk dé nieuwe trend om likes, volgers en dus ook extra klanten te scoren.

Als digital influencer zorg jij er in de eerste plaats voor dat je op een frisse, authentieke manier opvalt. Tijdens deze dynamische dagopleiding ontdek je wat jou of je brand zo uniek maakt én hoe je dit online naar buiten brengt. Je leert je social mediakanalen, zowel visueel als inhoudelijk, aantrekkelijk te maken door de juiste hashtags, foto´s en interactie.

Creëer je eigen community! Binnen de kortste keren kent iedereen jou of jouw merk!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  199.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Digital Influencer: hoe volgers scoren

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Antwerpen11/02/202111/02/202110u00 - 18u00Don 
-15%
Brugge12/02/202112/02/202109u00 - 17u00Vrij 
-15%
Gent31/03/202131/03/202109u00 - 17u00Woe 
-15%
Bruxelles / Brussel27/04/202127/04/202109u00 - 17u00Din 
-15%

PROGRAMMA

influencer worden, hoe word ik influencer, influencer bijles, cursus influencer, opleiding influencer, social media school, social media kunnen, hoe werk ik met instagram, geld verdienen via instagram

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Internet celebrity
 • Social media star
 • Digital influencer

Vaardigheden en skills

 • Jij hebt alles in huis om een succesvol digital influencer te worden.
 • Je zorgt ervoor dat je volgers alleen nog maar over jou praten.
 • Jij maakt je socialmediakanalen aantrekkelijk, zowel visueel als inhoudelijk.
 • Alles wat jij doet is authentiek én uniek.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Wat is een digital influencer?
 • De kracht van persoonlijkheid
 • Building a brand: echt, authentiek en uniek
 • Building a community: groepsgevoel, verbinding en interactie
 • Sociale media kanalen en platformen
 • Wat post ik waar? Wanneer? Voor wie?
 • Een constante stroom content
 • Samenwerking met sponsors
 • De weg naar de top
 • Digital influencer als volwaardige job

influencer worden, hoe word ik influencer, influencer bijles, cursus influencer, opleiding influencer, social media school, social media kunnen, hoe werk ik met instagram, geld verdienen via instagram

Onze docenten

Sumeyye Ata

Sumeyye is een allround designer uit Antwerpen. Naast het ontwerpen van interieurs en branding&identity creëren voor startende jonge ondernemers geeft ze nu ook graag les in alle branches waar ze zich in de afgelopen jaren in heeft gespecialiseerd. Je kan Sumeyye ontmoeten als docent in heel wat creatieve cursussen.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Digital Influencer: hoe volgers scoren

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Als digital influencer bouw je een online community. Je scoort volgers door jezelf, je product of je bedrijf op een authentieke en speelse manier in de kijker te zetten. Je versterkt de band tussen product en klant. Je tovert klanten om in fans. Die sterke klantenbinding is, bijna letterlijk, goud waard!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Het is handig, maar zeker niet verplicht, als je al iets weet over Social Media Marketing of Social Media Strategy. Zo haal jij echt alles uit deze cursus!
Hoe verdien ik geld als digital influencer?
In bijberoep kan je als digital influencer een mooi centje verdienen, zeker als je samenwerkt met sponsors die hun producten via jouw social mediakanalen of jouw blogs in de spotlights zetten.
Wanneer start de volgende opleiding Digital Influencer: hoe volgers scoren?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Jazeker! Verdiep je bijvoorbeeld in online kanalen om je boodschap nog beter te verspreiden: van Facebook en Instagram tot blogs en vlogs. Of check ons ruime aanbod aan cursussen rond het thema Marketing & Communicatie.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Digital Influencer: hoe volgers scoren bestaat uit een intensieve lesdag van 8 uur. In de dynamische les leer je hoe je jezelf als digital influencer op het wereldwijde web loslaat. In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen.

Praktijkervaring en stage

Na deze praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je kennis uit de opleiding Digital Influencer: hoe volgers scoren. Je hoeft dus geen stage te lopen.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

influencer worden, hoe word ik influencer, influencer bijles, cursus influencer, opleiding influencer, social media school, social media kunnen, hoe werk ik met instagram, geld verdienen via instagram

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor de opleiding Digital Influencer: hoe volgers scoren maar 199.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
influencer worden, hoe word ik influencer, influencer bijles, cursus influencer, opleiding influencer, social media school, social media kunnen, hoe werk ik met instagram, geld verdienen via instagram
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS