Energetisch Therapeut

 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 14 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • Centrum Voor Avondonderwijs
879.00

Energetisch Therapeut, cpProfessionWithFuture

Sta jij andere mensen graag bij tijdens moeilijke periodes? Met deze opleiding kan je je klanten professioneel op weg helpen naar een gelukkig, gezond en energiek leven!

Onze huidige maatschappij gaat als een sneltrein. Depressies, burn-outs en andere kwalen zijn meer regel dan uitzondering. Als energetisch therapeut ga je op zoek naar energetische blokkades die stress en vermoeidheid veroorzaken of mentale problemen opleveren. Je helpt je cliënten d.m.v. verschillende methodes en technieken om de universele levensenergie weer vrij te laten stromen.

Naast 12 praktijkgerichte lessen (3 uur) krijg je ook 2 gratis (!) professionele workshops (telkens 1 dag). Na de opleiding ben je klaar om aan de slag te gaan als energetisch therapeut.

cpWouldYouCaps
 • klanten helpen om opnieuw te genieten van levensvreugde en levensenergie
 • verschillende energetische behandelingen aanleren, van moxa therapie tot shiatsu massages
 • snel starten als zelfstandig energetisch therapeut
 • meer verdienen door jouw aanbod als coach of therapeut uit te breiden
Energetisch Therapeut
 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 14 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 879.00
cpProgram Energetisch Therapeut
Chakra- en Aura Healing
3 cpLessonsMultiple cpPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Chakra- en Aura Healing

Het aura is een mystieke tweede huid die ons beschermt. Binnen het aura bewegen onze chakra’s, de draaiende energiekolken die ons in balans houden. Maar trauma’s kunnen zwakke plekken veroorzaken. Daarom is het belangrijk om ze terug in evenwicht te krijgen.

In deze opleiding leer je onder professionele begeleiding hoe je blokkades kan herstellen, openen en reinigen om de energiestromen weer te activeren en zo het zelfhelend vermogen van het lichaam te stimuleren. Dat door middel van methodes zoals Healing, Chakra Therapie en Magnetiseren. Door deze te gebruiken, kan je fysieke en mentale problemen verlichten en voor meer innerlijke rust en levenskracht zorgen.

Een cursus waarmee je dus niet alleen anderen maar ook jezelf helpt.

cpShowMoreButton
Cranio Sacraal Therapie
4 cpLessonsMultiple cpPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Cranio Sacraal Therapie

Naast het hart en de ademhaling, bezit het lichaam nog een derde ritme: het cranio sacrale. Het uitzetten en inkrimpen van onze schedel heeft een belangrijke invloed op ons centraal zenuwstelsel. Wanneer fysieke of emotionele blokkades ontstaan, kan dit tot fysieke klachten of moeheid leiden. Met Cranio Sacraal Therapie doe je ze weer verdwijnen.

Ben je geïnteresseerd in alternatieve behandelingen? Streef je naar een gezond lichamelijk evenwicht? Tijdens deze lessenreeks leg je je toe op het bestrijden van stress, spanningen en pijn door massage van de schedel. Je leert blokkades opsporen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam gebruiken.

Is mensen helpen voor jou een hoofdzaak? Dan is deze unieke opleiding iets voor jou!

cpShowMoreButton
Shiatsu Massage
5 cpLessonsMultiple cpPer 3 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Shiatsu Massage

Shiatsu optimaliseert door middel van drukpuntmassages de energiehuishouding om lichamelijke en geestelijke klachten te voorkomen of te verzachten. In een speciaal uitgerust lokaal met professionele massagetafels leer je zachte druk uit te oefenen met vingers en handpalmen op cruciale punten en meridianen in het lichaam. Zo herstel je de energiebalans.

De shiatsu-methode is onder meer heilzaam bij rugpijn en zware hoofdpijn, verlaagde weerstand, spijsverteringsproblemen en concentratiestoornissen. Je activeert de bloedsomloop en laat het lichaam beter functioneren. Zo gaan je klanten stress- en pijnvrij, gelukkig en zen door het leven!

cpShowMoreButton
Moxa Therapie
1 cpLessonsMultiple cpPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Moxa Therapie

Wil je gebruik maken van warme kruiden om een unieke, ontspannende en pijn-verlichtende ervaring aan je klanten te geven? Volg dan nu deze dagopleiding en specialiseer je in een oeroude Oosterse therapie met helende werking.

Door gebruik te maken van gedroogd en fijngestampt bijvoetkruid rol je onder deskundige begeleiding van je docent zelf moxastaven om hiermee vervolgens al brandend de acupunctuurpunten te stimuleren. De diepgaande warmte en infrarode straling die hierbij vrijkomt laat endorfines los in het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding en een hogere immuniteit. Ideaal bij rugproblemen, nek- en schouderpijn, hoofdpijn, hooikoorts, of gewoon om zalig te ontspannen!

cpShowMoreButton
Meridiaan- en Vijf Elementenleer
1 cpLessonsMultiple cpPer 6 cpHoursPerClass

cpObligatoryChildCapital: Meridiaan- en Vijf Elementenleer

Ben je geïnteresseerd in de energieclusters (Meridianen) van ons lichaam? Wil je leren hoe je deze kan loswerken en welke invloed de 5 elementen (hout, vuur, water, aarde en metaal) hierop hebben? Dan is deze alternatieve en doeltreffende behandelingswijze jou op het lijf geschreven.

Bied Meridiaan en Vijf Elementenleer vanaf nu ook in jouw zaak aan!

Leer zelf onder begeleiding van een expert de energiebanen volgen, analyseren op blokkades en effectief de geconcentreerde energie vrijmaken om vervelende kwaaltjes (spijsverteringsklachten, rug- en nekklachten, ademhalingsproblemen,...) gericht te behandelen. Deze professionele massage zorgt voor een lichamelijke en mentale gezondheid en een lichaam in volledige balans.

cpShowMoreButton
Volwassenenonderwijs Energetisch Therapeut
cpSkillsAndSkills
 • De kern van energetische blokkades (die stress en vermoeidheid veroorzaken of mentale problemen opleveren) opsporen
 • Je cliënten gelukkig maken door die blokkades op te heffen door middel van verschillende methodes en technieken
 • De universele levensenergie weer vrij laten stromen
 • Succesvol als zelfstandig energetisch therapeut aan de slag gaan
Volwassenenonderwijs Energetisch Therapeut
cpFutureOpportunities
 • Energetisch therapeut
 • Healer
 • Massagetherapeut (specialisatie energetisch werk)

cpStartingDatesGroupCourse Energetisch Therapeut

courseNameLabel lessonDayfirstLessonlastLessoncityStartdataallLessons
cpTeachers Energetisch Therapeut

cpPracticalInfo

De opleiding Energetisch Therapeut bestaat uit meerdere modules van in totaal 14 lessen. In het overzicht met de startdata van de opleiding Energetisch Therapeut vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

cpClickHereForStartingDates

cpFinancialInfo

Voor je opleiding Energetisch Therapeut betaal je 879.00 euro. In ruil krijg je een geïllustreerd lesboek, professionele begeleiding van een ervaren energetisch therapeut, het gebruik van de leslokalen en het examen op het einde van je opleiding. Alles voor een ideale start!

Energetisch Therapeut
 • cpCertificationDiploma
 • cpGroupCourseType
 • 14 cpLessonsPer cpHoursPerClass
 • cpAllroundCourse
 • 879.00

cpStartNewCarreer Energetisch Therapeut. cpChooseQualityEducationWith Centrum Voor Avondonderwijs.

cpGoodToKnowAboutCourse Energetisch Therapeut

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

cpGroupUSP1
cpGroupUSP2
cpGroupUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

testimonial-picture
cpT1Name

cpT1Testimonial

testimonial-picture
cpT2Name

cpT2Testimonial

testimonial-picture
cpT3Name

cpT3Testimonial