Opleiding

OPLEIDING

Gellak

Wil jij...

 1. zelf gellak leren zetten en verwijderen
 2. klanten verwennen met stevige, krasvrije en duurzame nagels
 3. klanten laten schitteren met opvallende en originele nagels
 4. meer verdienen door jouw aanbod als schoonheidsspecialist of manicure uit te breiden
 5. een eigen nagelstudio openen

Nagelstylist, een beroep met toekomst!

Is nagelstyling je passie en is werken in de wereld van beauty en wellness je droom? Wil je zelf op een professionele manier gellak kunnen aanbrengen? Dan is deze opleiding jou op het lijf geschreven!

Gellak is een revolutionaire techniek die het gemak van nagellak combineert met de kwaliteit van gelnagels. Bovendien blijven de nagels zo 2 tot 3 weken glanzend en krasvrij! Na deze opleiding bied je je cliënten in slechts een half uur perfect verstevigde en verzorgde nagels aan. Met als bonus: een mooie kleur die lang blijft.

Met gellak kan je met andere woorden een nieuwe groep cliënten aanspreken, die voordien geen schoonheidssalon of nagelstudio bezochten. Ben je er klaar voor? Schrijf je dan in voor deze boeiende lessen!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  2 lessen

  4 lesuren

  165.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Gellak

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Antwerpen09/02/201916/02/201909u00 - 13u00Zat
Gent12/02/201919/02/201918u00 - 22u00Din
Hasselt02/03/201909/03/201913u30 - 17u30Zat
Gent09/03/201916/03/201909u00 - 13u00Zat
Hasselt01/04/201908/04/201918u00 - 22u00Maa
Brugge04/04/201911/04/201918u00 - 22u00Don
Antwerpen08/07/201909/07/201909u00 - 13u00Maa
Gent08/07/201909/07/201914u00 - 18u00Maa

PROGRAMMA

gellak, gellish, gelish, nagelstyling, gelnagels, nagelstylist, cursus, opleiding, diploma, lessen, school, training, leren

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Nagelstylist - Werknemer (Specialisatie Gellak)
 • Nagelstylist - Zelfstandige (Specialisatie Gellak)
 • Schoonheidsspecialist (Specialisatie Gellak)
 • Make-Up artist

Vaardigheden en skills

 • Je cliënten doen stralen met prachtige, professioneel geplaatste gellak
 • Kunnen werken met een waaier aan producten en materialen
 • De kleur van de gellak perfect afstemmen op het kleurtype van je cliënten
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Wat zijn de voordelen van gellak?
 • Welke producten zijn er en welke gebruik ik wanneer?
 • Voorbereiding en afwerking: het belang van een top en een base coat
 • Bezorg je klanten verzorgde en mooie nagels door de gellak correct aan te brengen
 • Leer de nagels uitharden onder een UV-lamp
 • Hoe verwijder je gellak?

gellak, gellish, gelish, nagelstyling, gelnagels, nagelstylist, cursus, opleiding, diploma, lessen, school, training, leren

Onze docenten

Vanessa Bakelmans

Schoonheidsspecialiste Vanessa Bakelmans biedt al meer dan tien jaar schoonheidszorgen aan in haar beautysalon Beauty and Nails. Persoonlijke verzorging komt voor Vanessa op de eerste plaats en ze past haar werk dan ook aan aan de noden van elke individuele klant. Ze wil ook een plek bieden waar een werkende vrouw ook na een zware werkdag nog kan binnenwandelen om even te ontspannen en de stress van zich af te laten glijden.

Vanessa deelt haar kennis met de cursisten van De Schoonheidsschool en leert je de kneepjes van het vak!

Natalie Quets

Natalie Quets wist als klein meisje al dat ze nagels wilde verzorgen. Zo gezegd, zo gedaan! In 2005 startte ze haar opleiding nagelstyling en in 2007 opende ze haar eigen salon Nails & Beauty. Ze volgde regelmatig bijkomende opleidingen en breidde zo haar salon uit met andere diensten zoals ontharing, manicure, gelaatsverzorging en pedicure. Natalie doet er alles aan om haar klanten met een gelukzalige glimlach weer naar buiten te zien wandelen.

Natalie heeft al een heel aantal nagelstylistes succesvol opgeleid en hoopt haar expertise nog verder te kunnen verspreiden onder de cursisten van De Schoonheidsschool.

Anita Thielemans

Anita Thielemans is al meer dan 12 jaar actief als kunstnagelstyliste in een eigen nagelstudio "Anikaso" te Leuven.
 
Ook de extra kennis die ze opdeed tijdens haar opleidingen aan De Schoonheidsschool (Kleur- Stijl- & Imagoconsulente, Visagie, Afslankingsconsulente) deelt ze graag met klanten en cursisten. Toch is nagelstyling is altijd met stip op 1 blijven staan en die vakkennis en ervaring wilde ze dan ook graag delen met onze cursisten. Volwassen, gemotiveerde mensen opleiden tot vakbekwame nagelstylisten doet ze vol overgave, gedrevenheid en interesse.
 
"Als een cursist zich na een opleiding heeft ontpopt tot een nagelstyliste die het vak eer zal aandoen, zweef ik op wolkjes!" zegt Anita nog.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Gellak

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Klanten verwachten in een nagelstudio tegenwoordig een ruim aanbod aan behandelingen. Met deze opleiding zorg jij ervoor dat zelfs de meest veeleisende klant in jouw salon aan haar trekken komt. Jij laat elke klant even hard stralen als haar nagels. Zo behoud je bestaande klanten én trek je nieuwe klanten aan. Deze opleiding is dan ook een prima investering in jouw zaak!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Iedereen kan deze opleiding volgen. Je hebt geen voorkennis nodig. Jouw docent, een ervaren nagelstyliste, legt de technieken stap voor stap uit.
Wat is gellak eigenlijk?
Gellak, of gelish, is een innovatieve tussenoplossing die wat weg heeft van nagellak aan de ene kant en gelnagels aan de andere kant. Gellak blijft langer mooi en is steviger dan traditionele nagellak. Net zoals gelnagels moet gellak uitharden onder een UV-lamp.
Oefen ik tijdens de les op echte nagels?
Ja, je zorgt zelf voor een model om op te oefenen. Denk daarbij aan een vriendin, familielid of collega. Door op echte nagels te oefenen krijg je de technieken vlot onder de knie. Zo leer je op een heel praktische manier. Het oefenmodel volgt de lessen helemaal gratis!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut, we bieden een ruim gamma aan cursussen over Nagelstyling aan. Neem zeker eens een kijkje en word een echte nagelexpert!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Gellak bestaat uit 2 lessen. Het lessenpakket is heel praktijkgericht. Naast belangrijke theorie over de nagels en handen, zal je vooral heel veel zelf doen! Aan het einde van de opleiding laat klanten letterlijk en figuurlijk doen stralen. In het overzicht met de startdata van jouw opleiding Gellak vind je per lessenreeks al je lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Om actief deel te nemen aan de lessen heb je eigen schoonheidsproducten nodig. Via Schoonheidshandel bieden verschillende leveranciers kwaliteitsvolle pakketten aan scherpe groothandelsprijzen aan. Al deze voordelige pakketten zijn op maat samengesteld door jouw docent. Elk pakket bevat alles wat je tijdens de les nodig hebt: van een UV-lamp tot gelpolish en nagelvijlen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding te gebruiken in je eigen nagelstudio. Het is een prima investering in jouw toekomst!

Daarnaast neem je ook twee badhanddoeken en kleenex mee. Je brengt elke les een oefenmodel mee. Denk daarbij aan een familielid, collega of vriendin. Dat oefenmodel volgt de les gratis.

Praktijkervaring en stage

Je hoeft geen stage te lopen. Na de praktijkgerichte lessen heb jij de technieken meteen goed in de vingers en verbaas jij je klanten met mooi afgewerkte gellak.

Examen en diploma

Voor deze opleiding hoef je geen examen af te leggen. Jouw docent beoordeelt je tijdens de lessen. Doe dus actief mee! Na de lessen ontvang je een diploma om je nieuwe kennis en vaardigheden aan te tonen.

gellak, gellish, gelish, nagelstyling, gelnagels, nagelstylist, cursus, opleiding, diploma, lessen, school, training, leren

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Schoonheidsschool

De Schoonheidsschool VZW is dé belangrijkste opleidingsverstrekker op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Je krijgt les van professionele en ervaren docenten die je alle kneepjes van het vak zullen leren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Door voor De Schoonheidsschool te kiezen, maak je meteen deel uit van een groot netwerk professionals in de sector. Die extra springplank krijg je er gratis bij.

Lesgeld

Voor je opleiding Gellak betaal je 165.00 euro. In ruil krijg je een professioneel docent die jou met veel passie uitlegt hoe je door middel van gellak nagels omtovert tot prachtige sieraden, het gebruik van de leslokalen en het examen op het einde van je opleiding. Alles voor een ideale start!

Kortingen, subsidies en voordelen

De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques (VDAB) en de KMO-portefeuille (VLAIO). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
gellak, gellish, gelish, nagelstyling, gelnagels, nagelstylist, cursus, opleiding, diploma, lessen, school, training, leren

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 3 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Nagelstylist (Allround) bespaar je maar liefst € 245. Een echte aanrader dus!

nagelstyling, allround nagelstyling, gelnagels, nagels, nailart, nagelstylist, opleiding, lessen, school, cursus, schoonheidsschool, nagelstudio

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

Nagelstylist (Allround)

nagelstyling, allround nagelstyling, gelnagels, nagels, nailart, nagelstylist, opleiding, lessen, school, cursus, schoonheidsschool, nagelstudio

Carrièremogelijkheden

 • Nagelstylist in een beautycentrum
 • Open je eigen nagelstudio
 • Nagelstylist in een wellnesscentrum
 • ...

Info over deze allround opleiding

Wil je graag een professionele opleiding Allround Nagelstyling volgen? Wil je je vaardigheden (verder) ontwikkelen, een diploma behalen en starten als professioneel nagelstylist? Dan zijn deze groepslessen exact waar jij naar op zoek bent!

Het opleidingstraject bestaat uit drie modules die elk dieper ingaan op het plaatsen en bijwerken van gelnagels. Daarnaast leer je ook hoe je de leukste nagelversieringen creëert in de module Nailart. Voor je het weet ga je als professioneel nagelstylist aan de slag en laat je elke vrouw er op haar best uitzien.

Onder begeleiding van een professional ontdek je alle tips en tricks die van jou de ideale nail artist maken die zo aan de slag kan. Schrijf je dus razendsnel in! Maar pas op: zorg dat je geen nagel breekt.

Programma

Module 1: Gellak
Module 2: Gelnagels
Module 3: Nail Art
Word Nagelstylist

  Diploma

  Groepsles

  990.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

ONZE OPLEIDINGEN

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS