Opleiding

OPLEIDING

Gelnagels (Snelcursus)

Wil jij...

 1. op korte tijd leren hoe je gelnagels kan zetten, bijwerken en verwijderen
 2. nagels en handen tot in de puntjes verzorgen
 3. alles weten over babyboomnagels, hoogglans, color gel, sjablonen en meer
 4. meer klanten lokken door jouw aanbod als schoonheidsspecialist of manicure uit te breiden
 5. snel een eigen nagelstudio openen in hoofd- of bijberoep

Nagelstylist, een beroep met toekomst!

Leer via deze verkorte en intensieve opleiding hoe je zelf op een professionele manier gelnagels plaatst, bijwerkt en verwijdert. Zo kan je snel starten als succesvol nagelstylist in hoofd- of bijberoep of als werknemer in een nagelstudio.

Je bezorgt je klanten mooie, verzorgde en vooral trendy nagels die lang mooi en glanzend blijven. Dankzij de tips & tricks van een geoefend nagelstyliste krijg je de techniek in sneltempo in de vingers.

Daarnaast doe je kennis op over de handen, de opbouw van de huid en de anatomie van de nagel. Essentiële kennis om aan de slag te gaan als nagelstylist!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  3 lessen

  8 lesuren

  349.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ga naar de thuisstudieVergelijk met thuisstudie

PROGRAMMA

gelnagels, nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs, opleiding, cursus, diploma, lessen

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig nagelstylist
 • Medewerker in een nagelstudio of beautysalon
 • Schoonheidsspecialist of manicure gespecialiseerd in nagelstyling

Vaardigheden en skills

 • Van voorbereiding tot afwerking: je overloopt alle stappen om tot een perfect resultaat te komen.
 • Je brengt gelnagels heel precies en met het nodige geduld aan.
 • Je gaat nauwkeurig te werk bij het opvullen en verwijderen van gelnagels.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Gebruik van tips en sjablonen
 • Vorm en lengte van de nagels bepalen
 • Gel aanbrengen op tips/sjablonen of op de natuurlijke nagel
 • Gelnagels uitharden met een uv-lamp
 • Gelnagels afwerken met oog voor detail
 • Gelnagels bijwerken en verwijderen
 • Een veilige en hygiënische werkomgeving creëren
 • Basismanicure met arm- en handmassage
 • Start je eigen nagelstudio
 • Theorie: hand, huid en nagel

gelnagels, nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs, opleiding, cursus, diploma, lessen

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Gelnagels (Snelcursus)

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Verzorgde en mooi afgewerkte gelnagels zijn een plezier om naar te kijken. Om ze te plaatsen en verwijderen heb je natuurlijk wel de juiste skills nodig. Deze verkorte opleiding is dan ook perfect als je de technieken snel wil aanleren. Echt iets voor jou!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Iedereen kan deze opleiding volgen. Je hebt geen voorkennis nodig. Jouw docent, een ervaren nagelstyliste, legt de technieken stap voor stap uit.
Wat is het verschil tussen gelnagels en acrylnagels?
Gelnagels bestaan uit een stof die hard wordt met behulp van ultraviolet licht. Elk laagje gel moet dus even uitharden door je vingertoppen onder een UV-lamp te houden. Gelnagels zijn flexibel en mooi glanzend. Acrylnagels bestaan dan weer uit een poeder gemengd met een acrylvloeistof. Ze worden vanzelf hard en zijn daardoor snel te plaatsen. Acrylnagels zijn supersterk.
Oefen ik tijdens de les op echte nagels?
Ja, je zorgt zelf voor verschillende modellen om op te oefenen. Denk daarbij aan vriendinnen, familieleden of collega´s. In les 1 voorzie je vanaf 14u een model zonder kunstnagels (geen nagelbijter). In les 2 voorzie je de hele les twee modellen zonder kunstnagels (geen nagelbijters). In les 3 breng je een model mee dat wel op haar nagels bijt. Alle modellen nemen gratis deel aan de lessen!
Hoe start ik als zelfstandig Nagelstylist?
Dat kom je te weten in ons gratis Starterslab. Deze workshop helpt jou op weg! Wil je jezelf diepgaand voorbereiden op een carrière als zelfstandig ondernemer? Dan is onze praktijkgerichte opleiding Start je eigen zaak jouw sleutel tot succes.
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut, we bieden een ruim gamma aan cursussen over Nagelstyling aan. Neem zeker eens een kijkje en word een echte nagelexpert!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Gelnagels (Snelcursus) bestaat uit 3 lessen. Elke les duurt 8 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Het lessenpakket is intensief en praktijkgericht. Naast belangrijkste theorie over de nagels en handen, ga je vooral zelf aan de slag! Aan het einde van de opleiding laat jij klanten stralen. In het overzicht met de startdata van jouw opleiding Gelnagels (Snelcursus) vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Om actief deel te nemen aan de lessen heb je eigen schoonheidsproducten nodig. Via Beautyblue bieden verschillende leveranciers kwaliteitsvolle pakketten aan scherpe groothandelsprijzen aan. Al deze voordelige pakketten zijn op maat samengesteld door jouw docent. Kies simpelweg het pakket dat het beste bij jou past! Elk pakket bevat alles wat je tijdens de les nodig hebt. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen te gebruiken in je eigen nagelstudio. Het is een prima investering in jouw toekomst!

Naast een pakket schoonheidsproducten breng je ook twee kleine badhanddoeken, een verlengkabel en keukenrol mee.

Je hebt ook oefenmodellen zonder kunstnagels nodig. Denk bijvoorbeeld aan vriendinnen, collega´s, je dochter of je zus.

 • Les 1: zorg vanaf 14u voor een model dat niet op haar nagels bijt én geen kunstnagels heeft
 • Les 2: zorg de hele les voor 2 modellen die niet op hun nagels bijten én geen kunstnagels hebben
 • Les 3: zorg de hele les voor een model dat op haar nagels bijt

Tijdens de lessen focussen we op praktijk. Het ondersteunend lesmateriaal voor de opleiding vind je via jouw eCampus. Zo ben jij er als student zeker van dat je steeds het meest actuele en up-to-date materiaal in handen hebt. Om tijdens de lessen makkelijk toegang te hebben tot je eCampus en het lesmateriaal, neem je best je tablet of laptop mee.

Praktijkervaring en stage

Wil je voor je examen nog wat extra ervaring opdoen? Dan is een stage echt iets voor jou! Ga bijvoorbeeld eens langs bij jouw favoriete nagelstudio en vraag naar een toffe stageplaats. Op stage krijg jij het plaatsen en verwijderen van gelnagels perfect in de vingers. Door met echte klanten te werken leer je elke dag nog iets bij. Een stage is zo de beste manier om jouw niveau op te krikken en snel te starten als professioneel Nagelstylist.

Je mag de periode, plek en duur van de stage zelf kiezen. Heb je een leuke stageplaats gevonden? Neem dan even contact op met je opleidingsconsulent om een stagecontract in orde te brengen. Je kan daarna direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Beëindig je stage voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Examen en diploma

Voor deze opleiding hoef je geen examen af te leggen. Na de lessen ontvang je een deelnameattest waarmee je je nieuwe kennis en vaardigheden aantoont.

gelnagels, nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs, opleiding, cursus, diploma, lessen

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Voor je opleiding Gelnagels (Snelcursus) betaal je 349.00 euro. In ruil krijg je een professioneel docent die jou met veel passie uitlegt hoe je prachtige gelnagels aanbrengt. Ook het gebruik van de leslokalen is inbegrepen. Alles voor een geslaagde opleiding!

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
gelnagels, nagelstyling, nagelstylist, gelnagels, nagelstudio, geltechniek, fiber glass, nailart, groepslessen, thuisstudie, volwassenenonderwijs, opleiding, cursus, diploma, lessen
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Gelnagels (Snelcursus)

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS