Opleiding

OPLEIDING

Google Ads Advanced, zoekwoordenanalyse & SEO

Wil jij...

 1. jouw kennis van SEA en Google Ads naar een hoger niveau tillen
 2. alles leren over conversions, targeting en remarketing
 3. de resultaten van jouw campagnes leren analyseren met Google Tag Manager en Google Analytics
 4. up-to-date blijven met de allernieuwste tools in Google Ads
 5. jouw aanpak als marketeer verder verfijnen voor een nog betere ROI

Digital Marketeer, een beroep met toekomst!

Een stevige online strategie is voor elk bedrijf onmisbaar want veel potentiële klanten gaan online naar je diensten op zoek. Wanneer niemand je vindt, loop je uiteraard heel wat inkomsten mis. Met deze praktijkgerichte opleiding leer je van echte vakexperts hoe je voor een uitgekiende strategie gaat die jou naar de top van de zoekresultaten helpt!

Dankzij deze specialisatiecursus AdWords ken je echt alle geheimen van deze advertentieservice. Je beheerst SEO om jouw teksten zo perfect mogelijk te maken. Je analyseert de zoekresultaten die naar jouw pagina leidden grondig. Zo leer jij echt alles over deze eenvoudige en commercieel interessante marketingtechniek.

Schrijf je nu in!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  199.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Google Ads Advanced, zoekwoordenanalyse & SEO

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Bruxelles / Brussel08/01/202108/01/202109u00 - 17u00Vrij
Gent05/02/202105/02/202109u00 - 17u00Vrij
Antwerpen10/02/202110/02/202109u00 - 17u00Woe
Hasselt05/03/202105/03/202110u00 - 18u00Vrij

PROGRAMMA

google adwords, SEO, zoekresultaten, google, online, marketing, search results, adwords, B2B, bedrijven, advertenties, campaigns, copywriting, opleiding, docenten,

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Deze dagopleiding is geschikt voor iedereen die in sales, marketing of copywriting werkt. Met deze kennis kan je de online strategie van je bedrijf perfect aanscherpen om steeds voor de beste resultaten te gaan en jouw targets te halen. Een opleiding met veel carrièrekansen!

Vaardigheden en skills

 • Je zet Google Ads Advanced zonder problemen in om jouw advertenties bij de juiste mensen te krijgen
 • Je weet hoe SEO werkt om jouw teksten nog beter te maken voor optimale resultaten
 • Met jou analyse van zoekresultaten weet je hoe mensen bij jou terecht komen
 • Jij weet hoe je een perfecte online strategie uitzet die de verkoop doet stijgen
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Verdere uitbreiding van de kennis over Ads
 • Bestaande campagnes optimaliseren
 • Bereik oude bezoekers opnieuw met remarketing
 • Selecteer aangepaste boodschappen voor doelgroepen
 • Doelgroepen aanmaken en selecteren
 • Verkoop genereren of contactgegevens verkrijgen?
 • Welke zoekwoorden leveren het beste resultaat op?
 • Boost je verkoop met de juiste targeting
 • Leer de regels van SEO zodat jouw site goed scoort in Google
 • Google Analytics koppelen aan Ads
 • De werking van Google Tag Manager
 • Rapporten opstellen en begrijpen

google adwords, SEO, zoekresultaten, google, online, marketing, search results, adwords, B2B, bedrijven, advertenties, campaigns, copywriting, opleiding, docenten,

Onze docenten

Karina Ramaekers

Docente Karina is een echte selfmade vrouw. Doorheen de jaren deed ze ervaring op als PR-verantwoordelijke en coördinator in mediabedrijven. Sinds ze in 2009 zaakvoerder werd in het bedrijf LogiKa Communication, kan ze haar talenten helemaal benutten.
 
Wat ze daar doet? Mediaplanning, strategisch advies, copywriting, trainingen op maat … Er is geen aspect van communicatie waar Karina niet thuis in is. Daarbij komt nog dat ze eerder al ervaring opdeed als docent in dit domein. Zij leert jou dus met plezier én expertise alles over copywriting, communicatie, marketing en nog veel meer!

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Google Ads Advanced, zoekwoordenanalyse & SEO

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Iedereen weet dat pagina 2 van de zoekresultaten in Google de beste plek is om een lijk te verbergen. Daar zal niemand het ooit vinden. Als jij daarentegen wil dat jouw business wel prominent aanwezig is in de zoekresultaten van ’s werelds grootste marketing tool, dan is deze cursus verplichte kost.
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Je hebt geen voorkennis nodig, maar we raden mensen die totaal geen kennis hebben van het onderwerp toch aan om te starten met de basiscursus Google Ads .
Wanneer start de volgende opleiding Google Ads Advanced, zoekwoordenanalyse & SEO?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Wat is het verschil tussen SEA en SEO?
SEA, of search engine advertising, heeft als doel een website zo hoog mogelijk in de gesponsorde zoekresultaten te doen verschijnen. Dat gebeurt door het opzetten van reclamecampagnes in Google Ads. SEO, of search engine optimization, heeft als doel een website zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten te doen verschijnen. Dat gebeurt door optimalisatie van de website. Leer meer over SEO in onze cursus SEO - Scoren in Google.
Is de les praktijkgericht?
Ja, je gaat actief aan de slag met Google Ads, zoekwoordenanalyse en SEO. Je zet campaigns op, maakt ad groups aan en kiest de juiste keywords. Kortom, je dompelt jezelf helemaal onder in de wereld van SEA.
Heb ik na deze opleiding voldoende kennis om het officiële certificaat van Google te behalen?
Ja, na het instuderen van onze cursus ben jij helemaal voorbereid op het examen van Google. Het officiële certificaat haal jij zo binnen!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut, we hebben een ruim gamma aan cursussen rond het thema Marketing! Kies de vervolgopleiding die bij je past en breid je skill set verder uit!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Google Ads Advanced, zoekwoordenanalyse & SEO beslaat 1 les en duurt 8 uur. Tijdens deze interessante en intensieve cursus ontdek je alle kennis over SEO en zoekresultatenanalyse. Daarnaast bouw je ook je kennis van Google Ads verder uit met de Advanced Module van deze service. In het overzicht met de startdata van de opleiding Google Ads Advanced, zoekwoordenanalyse & SEO vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Zelf breng je een laptop, oplader en eventueel een verlengsnoer mee naar de les.

Omdat we focussen op praktijk, innovatie en kwaliteit vind je het ondersteunend lesmateriaal voor de opleiding via jouw eCampus. Zo ben jij er als student zeker van dat je steeds het meest actuele en up-to-date materiaal in handen hebt.

Praktijkervaring en stage

Na de praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden. Je hoeft geen stage te lopen.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je nieuwe kennis en vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

google adwords, SEO, zoekresultaten, google, online, marketing, search results, adwords, B2B, bedrijven, advertenties, campaigns, copywriting, opleiding, docenten,

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Google Ads Advanced, zoekwoordenanalyse & SEO maar 199.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
google adwords, SEO, zoekresultaten, google, online, marketing, search results, adwords, B2B, bedrijven, advertenties, campaigns, copywriting, opleiding, docenten,
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS