Opleiding

OPLEIDING

Groepsdynamiek op de werkvloer

Wil jij...

 1. alles leren over groepsdynamiek en teamwerking
 2. de productiviteit verhogen door chaotische teams om te toveren in goed geoliede machines
 3. de werklust aanwakkeren door volop in te zetten op een hechte en warme groepssfeer
 4. alle teams binnen jouw bedrijf voor 100% laten renderen

Teamleader, een beroep met toekomst!

Goed geoliede teams zijn essentieel in een gezonde en innovatieve onderneming. Samenwerking, interactie en kruisbestuiving leiden tot nieuwe ideeën, verrassende concepten en baanbrekende vernieuwingen. Investeren in teamwerking en groepsdynamiek is voor een bedrijf een absolute must. Ook voor jouw onderneming!

Schrijf je nu in voor deze dynamische dagopleiding en ontdek hoe jij teams op de werkvloer versterkt. Optimaliseer de communicatiekanalen, maak de hiërarchie flexibel, speel in op de groepssfeer,... Allemaal tools waar jij professioneel mee aan de slag kan.

Zo zorg jij ervoor dat je bedrijf klaar is voor de uitdagingen van morgen! No matter what!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  199.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Groepsdynamiek op de werkvloer

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Antwerpen27/11/202027/11/202009u00 - 17u00Vrij
Hasselt27/11/202027/11/202009u00 - 17u00Vrij
Gent03/04/202103/04/202109u00 - 17u00Zat

PROGRAMMA

groepsdynamiek, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs, opleidingen,avondonderwijs, centrum voor avondonderwijs

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Kennis van groepsdynamiek is handig voor iedereen die in teams werkt
 • HR-verantwoordelijke in elk soort bedrijf
 • Zelfstandig bedrijfscoach

Vaardigheden en skills

 • Jij hebt inzicht in wat een team succesvol maakt.
 • Je weet hoe je doelgericht inspeelt op een groep om resultaten te verbeteren.
 • Positive vibes op de werkvloer? Dat start bij jouw aanpak!
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Wat is een groep?
 • Welke processen en invloeden spelen er binnen groepen?
 • Relaties in de groep: forming, norming, storming en performing
 • De rol van hiërarchie en begeleiding
 • De rol van communicatie en feedback
 • Een positieve teamsfeer
 • Omgaan met diversiteit
 • Bijsturen en balans brengen
 • Goed geoliede teams: de sleutel voor elke onderneming

groepsdynamiek, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs, opleidingen,avondonderwijs, centrum voor avondonderwijs

Onze docenten

Christel Sonck

Door haar gevarieerde beroepsloopbaan en haar interesse in verschillende thema's kan Christel Sonck zeer uiteenlopende opleidingen geven. Zo is ze onder meer docente voor de opleiding Administratief Bediende en schreef ze de thuiscursus voor Hondencoach. Ze probeert haar vak telkens zo eenvoudig mogelijk over te brengen op haar cursisten.

"Op je twintigste ben je dikwijls te jong om een beroepskeuze te maken voor de rest van je leven", zegt Christel. "Mensen die avondonderwijs volgen, hebben beslist om een nieuwe uitdaging aan te gaan in hun beroepsleven. Ik heb hier veel respect voor en ik ben altijd zeer tevreden als ik een klas vol leergierige mensen kan begeleiden naar hun volgende stap in hun carrière."

Sarina Verbeek

Docente Sarina Verbeek heeft haar eigen praktijk “Sexolutions” in Zonhoven en geeft ook online therapie. Daarnaast schrijft ze voor magazines ook columns en artikels over alles wat met relaties, seks en liefde te maken heeft. Iedereen kan bij haar terecht voor relatietherapie en sekscounseling en dit zowel voor koppels als individueel. Ook begeleidt en coacht zij singles.
 
“Mensen helpen zit in mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken.”

Rozemarijn De keyser

In 2014 zag Intervent het licht. In deze creatieve denktank verzorgt Rozemarijn het conceptuele kader van events, workshops, educatieve games of randanimaties... het kan allemaal.
Terugkerende factoren zijn humor, speelsheid, interactiviteit en professionalisme. Daarnaast maakt ze van musea een aangename plek om te vertoeven met Artshizzle.
Deze art-based teambuildings gebruiken kunst als kapstok voor interactieve breinfitness.
 
Kortom: Rozemarijn is een veelzijdige spring-in't-veld die je met de glimlach doorheen verschillende opleidingen loodst.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Groepsdynamiek op de werkvloer

Wanneer start de volgende opleiding Groepsdynamiek op de werkvloer?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut, we bieden een ruim gamma aan Management cursussen aan! Neem zeker hier eens een kijkje, en breidt je skillset nog meer uit!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Groepsdynamiek op de werkvloer bestaat uit een intensieve lesdag van 8 uur. In de dynamische les leer je alles over groepsdynamiek en de impact van teams op het bedrijfsresultaat. In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen.

Praktijkervaring en stage

Na de praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden. Je hoeft geen stage te lopen.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

groepsdynamiek, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs, opleidingen,avondonderwijs, centrum voor avondonderwijs

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor de opleiding Groepsdynamiek op de werkvloer maar 199.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
groepsdynamiek, centrum voor avondonderwijs, volwassenenonderwijs, opleidingen,avondonderwijs, centrum voor avondonderwijs
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Groepsdynamiek op de werkvloer

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS