Opleiding

OPLEIDING

Hairstyling: Root Stretch Colours

Wil jij...

 1. haar leren kleuren zonder uitgroei
 2. weten hoe je klanten verwent met een langdurige, intense en egale kleuring
 3. de concurrentie voorblijven door jezelf te specialiseren in innovatieve haarkleuring
 4. meer verdienen door jouw aanbod als hairstylist uit te breiden

Hairstylist, een beroep met toekomst!

Ben jij het ook beu om de kapper om de paar weken een nieuwe haarkleuring te laten zetten? Heb jij last van uitgroei? Vrees niet langer, er is eindelijk een oplossing beschikbaar: root stretch colouring. Wil je weten wat deze innovatieve techniek net inhoudt? Schrijf je dan nu in voor onze praktijkgerichte dagopleiding!

Root stretch colouring vervaagt de natuurlijke kleur van je haarwortels. Dit zorgt ervoor dat er weken of zelfs maanden na je haarkleuring nog steeds geen uitgroei te bespeuren valt. De haarkleuring blijft mooi egaal. Zo simpel is het! Wie droomt daar nu niet van?

Omdat deze techniek zo nieuw is, zijn er amper kappers die hem onder de knie hebben. Door deze opleiding te volgen heb jij meteen een voorsprong op de concurrentie. Dat loont!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  169.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig kapper of hairstylist gespecialiseerd in haarkleuring zonder uitgroei
 • Medewerker in een kapsalon of beautystudio

Vaardigheden en skills

 • Root stretch colouring? Dat is voor jou geen Chinees meer!
 • Je zet prachtige haarkleuringen en vermijdt uitgroei.
 • Jij verbluft klanten en bent de concurrentie een stapje voor.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Root stretch colouring, wat is dat?
 • Het vermijden van uitgroei
 • Het haar kleuren
 • Vervagen van de wortelkleur
 • Afwerking

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Hairstyling: Root Stretch Colours

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Om als hairstylist mee te blijven met de nieuwste trends en technieken is het belangrijk om je regelmatig bij te scholen. Door deze innovatieve kleurtechniek aan je aanbod toe te voegen, spreek je bovendien nieuwe klanten aan. Daar heeft jouw kapperszaak baat bij!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Deze cursus volg je bij voorkeur na de basisopleiding Kapper of Hairstylist.
Wanneer start de volgende opleiding Hairstyling: Root Stretch Colours?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Is er met deze behandeling geen uitgroei meer?
Na deze behandeling van de haarwortels blijft uitgroei weken- tot maandenlang onzichtbaar. In vergelijking met klassieke haarkleuringen blijft het haar dan ook veel langer mooi egaal.
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Jazeker! Check ons ruime aanbod aan opleidingen rond het thema Hairstyling, vind een specialisatiecursus die bij jou past en leer nog beter knippen, kleuren, stylen, brushen, vlechten, en zo veel meer.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Hairstyling: Root Stretch Colours bestaat uit 1 les en duurt 4 uur. In deze interessante en intensieve les leer je alles over root stretch colouring. Deze innovatieve techniek is dé oplossing voor uitgroei. In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen. Jouw docent voorziet de rest.

Praktijkervaring en stage

Deze les is heel praktijkgericht. Na de les heb jij de technieken meteen goed in de vingers en kan jij direct aan de slag met je nieuwe skills! Je hoeft dan ook geen stage te doen.

Examen en diploma

Op het einde van de les krijg je een attest om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit attest ga je meteen aan de slag.

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Hairstyling: Root Stretch Colours maar 169.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Het Centrum Voor Avondonderwijs vzw is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen en Brussel. Het Centrum organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Bovendien kan je je cursus als werknemer in loopbaanbegeleiding financieren met opleidingscheques (VDAB). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Hairstyling: Root Stretch Colours

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS