Opleiding

OPLEIDING

Indische Massage

Wil jij...

 1. oeroude Indische massagetechnieken aanleren
 2. leren masseren met warme olie
 3. meer verdienen door jouw aanbod als masseur uit te breiden
 4. in hoofd- of bijberoep een eigen massagestudio starten

Masseur, een beroep met toekomst!

Zachte en fijngevoelige massagetechnieken in combinatie met warme oliën die de zintuigen op oosterse wijze prikkelen zorgen ervoor dat je klanten keer op keer terugkeren voor deze kuur van pure ontspanning, genot en welzijn.

De effecten van een Indische massage zijn dan ook fenomenaal… Naast een totale fysieke en mentale overgave, zorgt deze traditionele massage voor hernieuwde energie en levensvreugde, verlichting van pijnlijke spieren en een grotere weerstand. Een complete metamorfose van het lichaam.

De technieken voor deze van oorsprong ayurvedische massage leer je daarom bij ons. En dat in een speciaal uitgerust lokaal met professionele masssagetafels!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  7 lesuren

  130.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Indische Massage

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Gent11/10/202011/10/202010u00 - 17u00Zon
Hasselt06/12/202006/12/202010u00 - 17u00Zon
Antwerpen13/12/202013/12/202010u00 - 17u00Zon

PROGRAMMA

indische massage, opleiding, cursus, lessen, school, workshop, leren, diploma, onderwijs, avondonderwijs, massage, massagetherapeut

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstandig masseur met specialisatie in Indische massages
 • Werknemer in een massagesalon
 • Massagetherapeut in een spa, wellnesscenter of gezondheidsinstituut
 • Alternatief therapeut gespecialiseerd in Indische massages

Vaardigheden en skills

 • Jij voert professionele Indische massages uit.
 • Je past de traditionele, zachte massagetechnieken perfect toe.
 • Je zorgt voor een ultiem gevoel van ontspanning en verlost klanten van stress en pijn.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • De traditie van de Indische massage
 • De lichamelijke en spirituele werking
 • Hygiënisch werken met de juiste producten
 • Zachte massagetechnieken
 • Het gebruik van olie
 • De spanningen van je klant wegwerken
 • De effecten van Indische massage bevorderen

indische massage, opleiding, cursus, lessen, school, workshop, leren, diploma, onderwijs, avondonderwijs, massage, massagetherapeut

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Indische Massage

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Indische massages staan synoniem voor puur genot. Deze opleiding is dan ook perfect als je mensen lekker wil verwennen. Of als je het aanbod in jouw massagesalon wil uitbreiden met een traditionele Indische behandeling. Echt iets voor jou!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Iedereen kan deze opleiding volgen. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig. Jouw docent, een ervaren massagetherapeut, legt de leerstof stap voor stap uit.
Oefen ik tijdens de les op echte mensen?
Ja, je oefent op je medestudenten. Door op echte mensen te oefenen krijg je de technieken vlot onder de knie. Zo leer je op een heel praktische manier.
Kan ik me na deze cursus nog verder specialiseren?
Jazeker! Neem simpelweg een kijkje in ons aanbod aan cursussen rond het thema Massagetechnieken en je vindt ongetwijfeld een specialisatiecursus die bij je past.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Indische Massage bestaat uit 1 les van 7 uur. De les is heel praktijkgericht. Je leert door te doen. In het overzicht met de startdata van de opleiding Indische Massage vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Zelf breng je 3 grote donkere badhanddoeken, een badjas en een hoeslaken voor één persoon mee naar de les. Wij zorgen voor massageolie. Draag bij voorkeur comfortabele kleding.

Tijdens de lessen focussen we op praktijk. Het ondersteunend lesmateriaal voor de opleiding vind je via jouw eCampus. Zo ben jij er als student zeker van dat je steeds het meest actuele en up-to-date materiaal in handen hebt. Om tijdens de lessen makkelijk toegang te hebben tot je eCampus en het lesmateriaal neem je best je tablet of laptop mee.

Wil je thuis graag actief oefenen? Wil je na je opleiding meteen mensen verwennen met deugddoende Indische massages? Dan loont het zich om vrijblijvend eigen massagemateriaal aan te kopen. Jouw docent stelde precies daarom enkele uitgebreide pakketten met kwaliteitsvolle producten samen. Via Beautyblue koop je zo´n pakket aan aantrekkelijke groothandelsprijzen. Elk pakket is geschikt om thuis mee te oefenen en om na je opleiding meteen je eerste klanten in de watten te leggen. Het is een prima investering in jouw toekomstig massagesalon!

Praktijkervaring en stage

Je hoeft geen stage te lopen. Na de les heb jij alles in je mars om klanten te verwennen.

Examen en diploma

Op het einde van de les krijg je een attest om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit attest ga je meteen aan de slag.

indische massage, opleiding, cursus, lessen, school, workshop, leren, diploma, onderwijs, avondonderwijs, massage, massagetherapeut

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 130.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
indische massage, opleiding, cursus, lessen, school, workshop, leren, diploma, onderwijs, avondonderwijs, massage, massagetherapeut
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS