Opleiding

OPLEIDING

LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel

Wil jij...

 1. alle tools en mogelijkheden van LinkedIn leren kennen
 2. jouw professioneel netwerk efficiënt onderhouden én verder uitbouwen
 3. jouw carrièremogelijkheden en jobkansen een flinke boost geven
 4. de online zichtbaarheid van jouw onderneming vergroten
 5. op een goedkope manier nieuwe klanten of werknemers vinden

Social Media Manager, een beroep met toekomst!

LinkedIn is niet alleen een handige tool voor mensen die op zoek zijn naar een job. Ook voor veel ondernemingen biedt dit sociaal netwerk een unieke opportuniteit om nieuwe klanten te werven. Met een stevige en professionele aanwezigheid op dit platform laat je jouw sales de hoogte in schieten en ga je voor een spetterende toekomst.

Tijdens deze dagopleiding ontdek je alle geheimen van LinkedIn en kom je te weten op welke manieren je je zichtbaarheid vergroot en optimaliseert. Je vernieuwt de manier waarop mogelijke klanten jou bereiken en je bedrijf ontdekken. Ook voor nieuwe high potentials op zoek naar een unieke werkomgeving tover jij jezelf om tot de aantrekkelijkste werkgever!

Schrijf je nu in en ga voor een succesvolle toekomst!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Antwerpen11/01/201911/01/201909u00 - 13u00Vrij
Hasselt26/02/201926/02/201909u00 - 13u00Din
Bruxelles / Brussel04/05/201904/05/201909u00 - 13u00Zat
Gent06/05/201906/05/201909u00 - 13u00Maa
Antwerpen21/05/201921/05/201909u00 - 13u00Din
Hasselt29/05/201929/05/201909u00 - 13u00Woe

PROGRAMMA

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Social Media Manager bij eender welk bedrijf
 • Zelfstandig headhunter/recruiter
 • Expert online media (specialisatie: LinkedIn)

Vaardigheden en skills

 • Jij weet LinkedIn op alle mogelijke manieren in te zetten
 • Je bent in staat om een wervend profiel uit te bouwen dat de aandacht trekt
 • Je legt connecties en zorgt ervoor dat jouw bedrijf steeds in the know blijft
 • Jouw carrièremogelijkheden vergroten? Jij gebruikt LinkedIn probleemloos als tool
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Waarvoor gebruik je LinkedIn?
 • De opportuniteiten voor bedrijven
 • Een aantrekkelijk profiel
 • Je profiel versterken met posts en visuele tools
 • Zinvolle connecties maken
 • Klanten zoeken via LinkedIn
 • Nieuwe collega´s zoeken via LinkedIn
 • Netwerken, netwerken en nog eens netwerken

Onze docenten

Martine Bodard

Docent Martine is van opleiding leerkracht, maar kwam al snel in de wereld van de administratie terecht. “Doorheen de jaren werkte ik bij verschillende bedrijven, en telkens was mijn takenpakket enorm gevarieerd”, zegt Martine. “In een bepaald bedrijf had ik zo dagelijks contact met filialen in het Verenigd Koninkrijk, waardoor mijn Engelse taalvaardigheid een enorme boost kreeg. Bij andere bedrijven maakte ik op één dag bijvoorbeeld presentaties, organiseerde ik een vergadering, had ik contact met hotels enzovoort.”
 
Martine haalt erg veel voldoening uit een gevarieerd beroep als administratief bediende. Sinds enkele jaren geeft ze daarom ook les over haar job, zodat ze meer mensen kan aansteken met haar enthousiasme over het vak.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Of je nu jezelf of je bedrijf op LinkedIn in de spotlights wil zetten, met deze opleiding ga jij voor een professionele aanpak! Zeker als je op zoek bent naar nieuwe contacten of aan je netwerk wil timmeren is deze opleiding een absolute must.
Wanneer start de volgende opleiding LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Is de les praktijkgericht?
Ja! Je gaat actief aan de slag met je LinkedIn-account.
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Jazeker! Het loont zich namelijk om ook je (bedrijfs)profiel op Facebook of op Instagram te optimaliseren. Check daarnaast zeker ook ons ruime aanbod aan opleidingen rond het thema Marketing & Communicatie.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel bestaat uit 1 les en duurt 4 uur. Tijdens deze interessante en intensieve cursus leer je LinkedIn door en door kennen. In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Zelf neem je een laptop en smartphone mee naar de les. Kijk zeker even na of je laptop en smartphone voldoende opgeladen zijn, of neem ook je opladers mee.

Praktijkervaring en stage

Na de les ga je meteen actief aan de slag met je kennis uit de opleiding LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel. Je hoeft dus geen stage te lopen.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je nieuwe kennis en vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel maar 139.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Het Centrum Voor Avondonderwijs vzw is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen en Brussel. Het Centrum organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques (VDAB) en de KMO-portefeuille (VLAIO). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 5 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding HRM: Specialist Rekrutering en Selectie bespaar je maar liefst € 181. Een echte aanrader dus!

recruiter, rekruteerder, hrm, werving en selectie

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

HRM: Specialist Rekrutering en Selectie

recruiter, rekruteerder, hrm, werving en selectie

Carrièremogelijkheden

 • Recruiter of Rekruteerder binnen een bedrijf
 • Zelfstandig headhunter of recruitment officer
 • Hr-manager gespecialiseerd in werving en selectie
 • Of pas je kennis en vaardigheden toe in je eigen bedrijf

Info over deze allround opleiding

Ontwikkel je competenties als Rekruteerder en zet je mensenkennis in om je team te versterken met de meest geschikte kandidaten. Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leer je vacatures opstellen en verspreiden en scherp je je interview- en networkingtechnieken aan.

Maak daarnaast ook kennis met de kracht van sociale media en ontdek de talloze mogelijkheden van Facebook, LinkedIn, Twitter en meer bij je zoektocht naar nieuwe medewerkers. Je zet vlot het juiste kanaal in om verschillende doelgroepen te bereiken. Jij plaatst je makkelijk in de schoenen van jouw ideale kandidaat!

Als Recruiter haal jij bij elk wervings- en selectieproces een toptalent binnen.

Programma

Module 1: HR-Manager
Module 2: Casual Networking: do´s & don´ts
Module 3: LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel
Module 4: Slim rekruteren met Social Media
Module 5: Millenials Recruiting: jong talent binnenhalen
Word Recruiter

  Diploma

  Groepsles

  990.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

ONZE OPLEIDINGEN

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS