Opleiding

OPLEIDING

LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel

Wil jij...

 1. alle tools en mogelijkheden van LinkedIn leren kennen
 2. jouw professioneel netwerk efficiënt onderhouden én verder uitbouwen
 3. jouw carrièremogelijkheden en jobkansen een flinke boost geven
 4. de online zichtbaarheid van jouw onderneming vergroten
 5. op een goedkope manier nieuwe klanten of werknemers vinden

Social Media Manager, een beroep met toekomst!

LinkedIn is niet alleen een handige tool voor mensen die op zoek zijn naar een job. Ook voor veel ondernemingen biedt dit sociaal netwerk een unieke opportuniteit om nieuwe klanten te werven. Met een stevige en professionele aanwezigheid op dit platform laat je jouw sales de hoogte in schieten en ga je voor een spetterende toekomst.

Tijdens deze boeiende virtual class ontdek je alle geheimen van LinkedIn en kom je te weten op welke manieren je je zichtbaarheid vergroot en optimaliseert. Je vernieuwt de manier waarop mogelijke klanten jou bereiken en je bedrijf ontdekken. Ook voor nieuwe high potentials op zoek naar een unieke werkomgeving tover jij jezelf om tot de aantrekkelijkste werkgever!

Je geniet van dezelfde voordelen als een groepsles. Studeer vanuit je eigen, vertrouwde omgeving.

Schrijf je nu in en ga voor een succesvolle toekomst!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  3 lesuren

  97.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Virtual17/12/202017/12/202018u30 - 21u30Don
Virtual30/06/202130/06/202118u30 - 21u30Woe

PROGRAMMA

linkedin, optimaliseer je bedrijfsprofiel, linkedin online, online linkedin, virtual class, virtual class linked in, online class linked in

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Social media manager bij eender welk bedrijf
 • Zelfstandig headhunter
 • Recruiter met specialisatie in LinkedIn

Vaardigheden en skills

 • Jij weet LinkedIn op alle mogelijke manieren in te zetten.
 • Je bent in staat om een wervend profiel uit te bouwen dat de aandacht trekt.
 • Je legt connecties en zorgt ervoor dat jouw bedrijf steeds in the know blijft.
 • Jouw carrièremogelijkheden vergroten? Jij gebruikt LinkedIn probleemloos als tool.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Waarvoor gebruik je LinkedIn?
 • De opportuniteiten voor bedrijven
 • Een aantrekkelijk profiel
 • Je profiel versterken met posts en visuele tools
 • Zinvolle connecties maken
 • Klanten zoeken via LinkedIn
 • Nieuwe collega´s zoeken via LinkedIn
 • Netwerken, netwerken en nog eens netwerken

linkedin, optimaliseer je bedrijfsprofiel, linkedin online, online linkedin, virtual class, virtual class linked in, online class linked in

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel

Wat heb ik nodig om deel te nemen aan de virtual classes?
Je hebt een computer nodig met internetverbinding. Wij zorgen ervoor dat je je kan inloggen op onze beveiligde omgeving waar je in alle comfort en privacy kan deelnemen aan de lessen.
Kan ik met eender welke computer de lessen volgen?
Ja, het type computer maakt helemaal niet uit! Zowel een Windows als een Mac besturingssysteem zijn goed. Bovendien kan je je zelfs aanmelden voor de virtual classes vanop je tablet of smartphone!
Is mijn privacy beschermd?
Absoluut. We hebben speciaal een uiterst beveiligde omgeving gebouwd waarin jij in alle vertrouwen je opleiding kan volgen. Bovendien maak je zelf de keuze of je al dan niet gebruik maakt van je webcam. Zo bepaal je helemaal zelf hoe je deelneemt aan de lessen.
Ontvang ik een cursusboek?
Ja. Je kan je digitale cursus zelfs al onmiddellijk na inschrijving raadplegen via je eCampus. Zo kan je de leerstof al rustig doornemen voor de start van je opleiding.
Ik heb een technisch probleem met mijn computer of het internet. Wat nu?
Heb je een les gemist omwille van een technisch probleem? Laat het ons even weten en we zoeken een geschikt alternatief voor je om de les in te halen op een ander moment in een andere lessenreeks.
Kan ik een stage volgen?
Een stage is niet verplicht, maar zeker aan te raden. Bepaal zelf de plek, duur en periode van je stage. Heb je een boeiende stageplek gevonden? Vraag dan bij je opleidingsconsulent een stagecontract aan. In dat geval neem je niet deel aan het examen op het einde van je lessenreeks, maar leg je een nieuwe datum vast nadat je je stage hebt afgerond.
Hoe leg ik examen af en hoe ziet het eruit?
Het formaat waarin het examen afgenomen wordt hangt af van je opleiding. In de eerste les zal de docent hier uitgebreid op ingaan.
Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Of je nu jezelf of je bedrijf op LinkedIn in de spotlights wil zetten, met deze opleiding ga jij voor een professionele aanpak! Zeker als je op zoek bent naar nieuwe contacten of aan je netwerk wil timmeren is deze opleiding een absolute must.
Wanneer start de volgende opleiding LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Is de les praktijkgericht?
Ja! Je gaat actief aan de slag met je LinkedIn-account.
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Jazeker! Het loont zich namelijk om ook je (bedrijfs)profiel op Facebook of op Instagram te optimaliseren. Check daarnaast zeker ook ons ruime aanbod aan opleidingen rond het thema Marketing & Communicatie.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel bestaat uit 1 interactieve lessen op vaste lesdagen. Elke les duurt 3 uur en wordt live gedoceerd door een professionele vakexpert. Via eCampus heb je toegang tot ons online leslokaal. Je volgt de lessen dus digitaal waar je maar wilt. Je hebt de keuze om je camera aan te zetten zodat je medestudenten je kunnen zien of niet.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Je hebt een pc, laptop of mac en een internetverbinding nodig. Je hebt toegang tot het online leslokaal via jouw persoonlijke eCampus. Je krijgt het handboek digitaal in pdf formaat.

Praktijkervaring en stage

Voor deze virtual class hoef je geen stage te lopen.

Examen en diploma

Aan de start van de eerste les krijg je meer informatie van je docent. Na de laatste les krijg je een certificaat om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

linkedin, optimaliseer je bedrijfsprofiel, linkedin online, online linkedin, virtual class, virtual class linked in, online class linked in

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor deze virtual class LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel maar 97.00 euro. Hiervoor krijg je je digitale cursus en praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent!

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
linkedin, optimaliseer je bedrijfsprofiel, linkedin online, online linkedin, virtual class, virtual class linked in, online class linked in

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 5 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding HRM: Specialist Rekrutering en Selectie bespaar je maar liefst € 126. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding HRM: Specialist Rekrutering en Selectie volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

photoshop adobe, digitale beeldbewerking, beeldbewerkingsprogramma, grafisch, software, fotobewerking, fotoretouche, rode ogen, fotografie, fotograaf, cursus photoshop, foto bewerken, avondonderwijs, grafisch ontwerp, grafisch design, grafisch vormgever,

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

HRM: Specialist Rekrutering en Selectie

photoshop adobe, digitale beeldbewerking, beeldbewerkingsprogramma, grafisch, software, fotobewerking, fotoretouche, rode ogen, fotografie, fotograaf, cursus photoshop, foto bewerken, avondonderwijs, grafisch ontwerp, grafisch design, grafisch vormgever,

Carrièremogelijkheden

 • Zelfstandig headhunter of recruitment officer
 • Recruiter of rekruteerder binnen een bedrijf
 • Personeelsmanager gespecialiseerd in werving en selectie
 • Bedrijfsleider of ondernemer met expertise in hr

Info over deze allround opleiding

Ontwikkel je competenties als rekruteerder en zet je mensenkennis in om je team te versterken met de meest geschikte kandidaten. Tijdens deze praktijkgerichte online opleiding leer je vacatures opstellen en verspreiden en scherp je je interview- en networkingtechnieken aan.

Maak daarnaast ook kennis met de kracht van sociale media en ontdek de talloze mogelijkheden van Facebook, LinkedIn, Twitter en meer bij je zoektocht naar nieuwe medewerkers. Je zet vlot het juiste kanaal in om verschillende doelgroepen te bereiken. Jij plaatst je makkelijk in de schoenen van jouw ideale kandidaat!

Als Recruiter haal jij bij elk wervings- en selectieproces een toptalent binnen.

Programma

Module: HR-Manager
Module: Millennials Recruiting: jong talent binnenhalen
Module: Slim rekruteren met Social Media
Module: LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel
Module: Casual Networking: do´s & don´ts
Word Recruiter

  Diploma

  Groepsles

  693.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over LinkedIn: optimaliseer je (bedrijfs)profiel

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS