Opleiding

OPLEIDING

Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting

Wil jij...

 1. alles leren over contouring, highlighting, dusting, lining, blending en nog zo veel meer
 2. ontdekken hoe je de contouren van je gezicht extra in de verf zet
 3. met donkere en lichte make-up een strak en smal gezicht leren creëren
 4. de klanten in jouw salon een nog betere en completere service aanbieden

Visagist, een beroep met toekomst!

Als professioneel visagiste is het interessant om je skills aan te scherpen en je vaardigheden uit te breiden. Met de praktijkgerichte specialisatiecursus Extreme Contouring doe je dat zonder meer! Leer hoe je donkere en lichte make-up combineert om een versmallend effect voor het gezicht te creëren. Ga zo voor de look van het moment die iedere vrouw doet stralen!

Tijdens deze boeiende opleidingsdag ontdek je samen met topdocenten alle geheimen om deze techniek perfect uit te voeren. Want hoewel het makkelijk lijkt, vereist deze stijl wel de nodige finesses. Tijdens deze cursus leer je hoe je ze perfect in de vingers krijgt met face maps, dusting en blending om zo een perfecte contouring te creëren.

Schrijf je in en ontdek!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Antwerpen09/10/202009/10/202010u00 - 14u00Vrij
Brugge02/11/202002/11/202009u00 - 13u00Maa
Hasselt06/12/202006/12/202010u00 - 14u00Zon
Gent13/12/202013/12/202009u00 - 13u00Zon
Bruxelles / Brussel14/03/202114/03/202109u00 - 13u00Zon
Hasselt19/03/202119/03/202110u00 - 14u00Vrij

PROGRAMMA

make-up, visagie, MUA, make-up aristist, visagiste, contouring, specialisatie, opleiding, workshop, B2B, diploma, professioneel, lessen, schmink, les, groep, groepslessen, extreme contouring, blending, mapping, school, visagist

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Met deze cursus scherp je jouw vaardigheden als make-up artist aan zodat je jouw carrièrekansen weer beetje bij beetje uitbreidt. Ideaal dus voor iedereen die in deze sector werkt of als zelfstandige aan de slag is!

Vaardigheden en skills

 • Je kan een perfecte face mapping uitvoeren om voor iedere vrouw de juiste contourlijnen te creëren
 • Je weet hoe je de make-up best aanbrengt en mengt voor een natuurlijk resultaat
 • Met de juist Lining, Dusting en Blending zorg jij steeds voor een prachtig resultaat
 • Jij weet hoe je een 'extreme version' van Contouring toepast die steeds mooi en gewaagd oogt
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Product- en materiaalkennis onder de knie krijgen
 • Verschillende kleuren en pigmenten leren kennen
 • Donkere en lichte make-up combineren
 • Aanbrengen van face-maps
 • Professioneel blenden van make-up voor een natuurlijk resultaat
 • Finishing touches zoals Dusting voor een prachtige look

make-up, visagie, MUA, make-up aristist, visagiste, contouring, specialisatie, opleiding, workshop, B2B, diploma, professioneel, lessen, schmink, les, groep, groepslessen, extreme contouring, blending, mapping, school, visagist

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Klanten verwachten in een schoonheidssalon altijd een uitgebreid aanbod aan behandelingen. Dankzij deze cursus breidt jij je aanbod uit met een populaire techniek. Zo houd je bestaande klanten tevreden én trek je bovendien ook nieuwe klanten aan. Anders gezegd: deze cursus is een prima investering in jouw zaak!
Heb ik voorkennis nodig om deze cursus te volgen?
We raden aan om eerst de basisopleiding Visagie te volgen. Deze cursus bouwt daarop verder.
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Jazeker! Neem simpelweg een kijkje in ons aanbod aan cursussen rond het thema Make-up en je vindt ongetwijfeld een specialisatiecursus die bij je past.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting beslaat 1 les en duurt 4 uur. Tijdens deze interessante en intensieve cursus ontdek je hoe je deze gespecialiseerde make-uptechniek best toepast. Zo ontdek je alle geheimen en vaardigheden die je nodig hebt om een perfecte contouring van het gezicht uit te voeren. In het overzicht met de startdata van de opleiding Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen. Jouw docent zorgt voor al het andere materiaal, helemaal gratis.

Praktijkervaring en stage

Na de praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je kennis uit de opleiding Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting. Stage lopen is dus niet nodig.

Examen en diploma

Na de les krijg je een attest om je nieuwe kennis en vaardigheden aan te tonen. Met dit attest ga je meteen aan de slag.

make-up, visagie, MUA, make-up aristist, visagiste, contouring, specialisatie, opleiding, workshop, B2B, diploma, professioneel, lessen, schmink, les, groep, groepslessen, extreme contouring, blending, mapping, school, visagist

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting maar 139.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
Inschrijven

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 3 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Make-up Artist: Experttraining bespaar je maar liefst € 128. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Make-up Artist: Experttraining volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

schoonheidsspecialist worden, volwasseneonderwijs, opleiding make-up, opleiding airbrush, opleiding contouring, opleiding eyeliner, cursus allround make-up artist, avondschool make-up

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

Make-up Artist: Experttraining

schoonheidsspecialist worden, volwasseneonderwijs, opleiding make-up, opleiding airbrush, opleiding contouring, opleiding eyeliner, cursus allround make-up artist, avondschool make-up

Carrièremogelijkheden

 • Zelfstandig visagist, make-upartiest of schoonheidsspecialist
 • Medewerker in een beautysalon
 • Stylist achter de schermen bij film, theater, tv of modeshows

Info over deze allround opleiding

Ben je al aan de slag als make-upartiest en wil je jouw klanten iets nieuws aanbieden of je verder specialiseren? Dan is deze opleiding iets voor jou! Je specialiseert je in meerdere technieken tegelijk en speelt zo in op de wensen van de klant. Ontdek hoe je de ideale look creëert en welke materialen en schoonheidsproducten je daarvoor best gebruikt.

Onze ervaren docenten tonen je hoe je tijd wint met airbrushpistolen en vertellen je alles over contouringtechnieken. Je leert hoe je opvallende eyeliner kan aanbrengen om de ogen van je klant te doen stralen.

Dankzij deze opleiding breid je je aanbod uit en trek je mogelijk een nieuw publiek. Schrijf je snel in!

Programma

Module: Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting
Module: Make-up Artist: Unusual Eyeliner
Module: Make-up Artist: Airbrush
Word Make-upartiest

  Attest

  Groepsles

  449.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS