Opleiding

OPLEIDING

Make-up Artist: Unusual Eyeliner

Wil jij...

 1. foutloos met een eyeliner of oogpotlood leren werken
 2. klanten verbluffen met gewaagde en uitdagende looks
 3. verschillende kleuren en pigmenten leren kennen
 4. de klanten in jouw salon een nog betere en completere service aanbieden

Visagist, een beroep met toekomst!

Ben je al een tijdje als Make-Up Artist aan de slag en wil je jouw kennis nu uitbreiden met hippe, nieuwe trends die jouw arsenaal aan looks en gewaagde keuzes uitbreiden? Dan is deze praktijkgerichte opleiding Unusual Eyeliner echt iets waar jij naar op zoek bent!

Tijdens deze professionele opleidingsdag ontdek je samen met ervaren topdocenten hoe je de grenzen van de eyeliner opzoekt om nieuwe en gedurfde looks te creëren. Ga voor uitdagende designs die niemand ooit voor ogen had en verbaas zo iedereen! Zo laat jij iedere vrouw stralen en zorg je voor een uiterlijk dat steeds voor de meest positieve en verrassende reacties zorgt.

Interesse? Schrijf je dan meteen in! Geniet en ontdek.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Make-up Artist: Unusual Eyeliner

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Hasselt09/02/202009/02/202014u30 - 18u30Zon

PROGRAMMA

make-up, visagie, visagiste, visagist, schmink, make-up artist, eyeliner, eyes, ogen, unusual eyeliner, origineel, opleiding, diploma, lessen, groepslessen, groep, diploma, certificaat, B2B, lessen, uitdagende make-up, originele make-up

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

Vaardigheden en skills

 • Jij weet hoe je de meest uitdagende looks creeert voor een originele eyeliner
 • Jij bent in staat om de juiste materialen te kiezen voor een topresultaat!
 • Jij kiest voor elke vrouw de juiste look die zowel mooi als niet voor de hand liggend is
 • Jij laat je creativiteit de vrije loop en laat elke vrouw stralen
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Product- en materiaalkennis onder de knie krijgen
 • Eyelinertechnieken en hun specifieke eigenschappen
 • Verschillende kleuren en pigmenten leren kennen
 • Tekenen van ongewone ontwerpen
 • Leuke 3D vormen ontwerpen, aanbrengen en laten schitteren
 • Je creativiteit gebruiken voor verrassende resultaten

make-up, visagie, visagiste, visagist, schmink, make-up artist, eyeliner, eyes, ogen, unusual eyeliner, origineel, opleiding, diploma, lessen, groepslessen, groep, diploma, certificaat, B2B, lessen, uitdagende make-up, originele make-up

Onze docenten

Melissa Pöpsel

Melissa Pöpsel is oud-studente van De Schoonheidsschool en intussen al meer dan tien jaar on the road als zelfstandig make-up artieste. “Mijn creativiteit elke dag weer zien groeien, maakt me gelukkig”, aldus Melissa. “Verder geniet ik er ook erg van om mensen te doen stralen. De gezichten van klanten wanneer ze na een make-over in de spiegel kijken; goud waard!”
 
“Sinds ik les geef, haal ik nóg meer voldoening uit mijn beroep dan vroeger”, vertelt ze enthousiast. “Ik kan de kennis, die ik destijds zelf aan De Schoonheidsschool verworven heb, doorgeven aan studenten die graag in mijn voetsporen willen treden. Zo draag ik mijn steentje bij op hun weg naar succes.”

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Make-up Artist: Unusual Eyeliner

Waarom is deze cursus iets voor mij?
Klanten verwachten in een schoonheidssalon altijd een uitgebreid aanbod aan behandelingen. Dankzij deze cursus breidt jij je aanbod uit met een unieke techniek voor de allermooiste ogen. Zo houd je bestaande klanten tevreden én trek je bovendien ook nieuwe klanten aan. Anders gezegd: deze cursus is een prima investering in jouw zaak!
Heb ik voorkennis nodig om deze cursus te volgen?
We raden aan om eerst de basisopleiding Visagie te volgen. Deze cursus bouwt daarop verder.
Kan ik me na deze cursus nog verder specialiseren?
Jazeker! Neem simpelweg een kijkje in ons aanbod aan cursussen rond het thema Make-up en je vindt meteen een specialisatiecursus die bij je past.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Make-up Artist: Unusual Eyeliner beslaat 1 les en duurt 4 uur. Tijdens deze interessante en intensieve cursus ontdek je alle vaardigheden en technieken om steeds een mooie en uitdagende eyeliner te creëren. In het overzicht met de startdata van de opleiding Make-up Artist: Unusual Eyeliner vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Zelf breng je enkel pen en papier mee. Jouw persoonlijke docent zorgt voor al het andere materiaal, helemaal gratis.

Praktijkervaring en stage

Deze opleiding is heel praktijkgericht. Na de les ga je meteen actief aan de slag met je nieuwe kennis en vaardigheden. Stage lopen is dan ook niet nodig.

Examen en diploma

Na de les krijg je een attest om je nieuwe kennis en vaardigheden aan te tonen. Met dit attest ga je meteen aan de slag.

make-up, visagie, visagiste, visagist, schmink, make-up artist, eyeliner, eyes, ogen, unusual eyeliner, origineel, opleiding, diploma, lessen, groepslessen, groep, diploma, certificaat, B2B, lessen, uitdagende make-up, originele make-up

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs VZW (Schoonheidsschool)

De Schoonheidsschool VZW is dé belangrijkste opleidingsverstrekker op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Je krijgt les van professionele en ervaren docenten die je alle kneepjes van het vak zullen leren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Door voor De Schoonheidsschool te kiezen, maak je meteen deel uit van een groot netwerk professionals in de sector. Die extra springplank krijg je er gratis bij.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Make-up Artist: Unusual Eyeliner maar 139.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Je kan groepsopleidingen bovendien financieren met opleidingscheques van VDAB. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Inschrijven

STUDIETRAJECTEN

Wat is een allround opleiding?

Wanneer je kiest voor een allround opleiding, kies je ervoor om een echte professional te worden in je vakgebied. Je combineert namelijk 3 perfect op elkaar afgestemde modules, die je een breed scala aan vaardigheden aanleren. Zo start je volledig voorbereid en zelfverzekerd aan je nieuwe carrière.

De lessen zijn zo ingepland dat je alle modules aaneensluitend volgt en vlot het traject doorloopt. Tijdens de opleiding heb je wekelijks op dezelfde dag les Zo is het gemakkelijk voor je in te plannen. Bovendien profiteer je van een flinke korting wanneer je je inschrijft voor de allround opleiding, ten opzichte van de modules afzonderlijk volgen. Voor de opleiding Make-up Artist: Experttraining bespaar je maar liefst € 128. Een echte aanrader dus!

Vrijstellingskorting

Heb je al één of meerdere modules gevolgd, maar wil je de volledige opleiding Make-up Artist: Experttraining volgen? Dan profiteer je van vrijstellingskorting! Neem contact op met je opleidingsadviseur voor jouw korting.

schoonheidsspecialist worden, volwasseneonderwijs, opleiding make-up, opleiding airbrush, opleiding contouring, opleiding eyeliner, cursus allround make-up artist, avondschool make-up

Word een echte vakexpert!

Wees zeker van je plaats tijdens je hele traject!

Geniet van een korting op het inschrijvingsgeld!

Make-up Artist: Experttraining

schoonheidsspecialist worden, volwasseneonderwijs, opleiding make-up, opleiding airbrush, opleiding contouring, opleiding eyeliner, cursus allround make-up artist, avondschool make-up

Carrièremogelijkheden

 • Zelfstandig visagist, make-upartiest of schoonheidsspecialist
 • Medewerker in een beautysalon
 • Stylist achter de schermen bij film, theater, tv of modeshows

Info over deze allround opleiding

Ben je al aan de slag als make-upartiest en wil je jouw klanten iets nieuws aanbieden of je verder specialiseren? Dan is deze opleiding iets voor jou! Je specialiseert je in meerdere technieken tegelijk en speelt zo in op de wensen van de klant. Ontdek hoe je de ideale look creëert en welke materialen en schoonheidsproducten je daarvoor best gebruikt.

Onze ervaren docenten tonen je hoe je tijd wint met airbrushpistolen en vertellen je alles over contouringtechnieken. Je leert hoe je opvallende eyeliner kan aanbrengen om de ogen van je klant te doen stralen.

Dankzij deze opleiding breid je je aanbod uit en trek je mogelijk een nieuw publiek. Schrijf je snel in!

Programma

Module 1: Make-up Artist: Airbrush
Module 2: Make-up Artist: Unusual Eyeliner
Module 3: Make-up Artist: Extreme Contouring & Highlighting
Word Make-upartiest

  Attest

  Groepsles

  449.00 euro

Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS