Opleiding

OPLEIDING

Nail Art Trends: Abstract Ribbon Design & Detailed Tips

Wil jij...

 1. leren hoe je nagels versiert met lintjes, strikjes en opvallende nagelpunten
 2. klanten of vriendinnen laten stralen met unieke nagels
 3. meeblijven met de nieuwste trends en technieken in de wereld van nagelstyling
 4. de concurrentie voorblijven door jezelf te specialiseren in nail art
 5. meer klanten lokken door jouw aanbod als nagelstylist uit te breiden

Nagelstylist, een beroep met toekomst!

Wil jij gedetailleerde designs leren voor leuke nagelpunten? En toffe ontwerpen gebaseerd op strikjes en linten? Dan is deze opleiding helemaal iets voor jou! Tijdens deze specialisatiecursus leer je alle kneepjes van deze unieke nail art zodat je al snel de mooiste nagelversieringen maakt die iedereen doen verbazen!

Samen met een topdocente leer jij alle kennis die je nodig hebt om deze leuke versieringen te creëren met behulp van enkele simpele producten en technieken zoals gel- en acryllak. Zo kan jij al snel met jouw nieuwe technieken aan de slag in je nagelstudio en laat jij iedere vrouw er fantastisch uitzien!

Schrijf in, ontdek en geniet! Voor deze cursus heb je wel een basisopleiding Nagelstylist, Gelnagels of Acrylnagels nodig.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Nail Art Trends: Abstract Ribbon Design & Detailed Tips

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Hasselt09/03/202009/03/202018u00 - 22u00Maa

PROGRAMMA

Nagelstyling, Nagelstyliste, manicure, Nail Tips, detailed tips, abstract ribbon, ribbon design, strikjes, linten, nagelpunten, opleiding, cursus, B2B, docente, nagels, nail studio, design, ontwerpen, nail art

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Nagelstylist, schoonheidsspecialist of manicure gespecialiseerd in nail art

Vaardigheden en skills

 • Je weet welke materialen geschikt zijn voor een mooi en langdurig effect.
 • Jij kent de technieken om elke keer weer het mooiste resultaat te verkrijgen.
 • Jij creëert de meest fantastische nagelversieringen in de vorm van linten en strikken.
 • Je laat elke vrouw stralen met kunstzinnig versierde nagelpunten.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Gel- of acryllak voor unieke nail art
 • Professionele technieken voor een prachtig resultaat
 • Welk materiaal gebruik je voor een mooi en duurzaam effect?
 • Het ontwerpen van tekeningen en 3D nail art
 • Sjablonen en kleuren combineren
 • Creativiteit voor oogverblindende ontwerpen
 • Laat iedere klant stralen met unieke nail art

Nagelstyling, Nagelstyliste, manicure, Nail Tips, detailed tips, abstract ribbon, ribbon design, strikjes, linten, nagelpunten, opleiding, cursus, B2B, docente, nagels, nail studio, design, ontwerpen, nail art

Onze docenten

Cindy Buelens

Schoonheidsspecialiste Cindy Buelens volgde zelf de opleiding Nagelstyling aan De Schoonheidsschool. Vandaag is ze niet langer cursiste. Ze stapte in de voetsporen van haar docenten en maakt nu deel uit van de vakgroep Nagelstyling hier op school.
 
Verder heeft Cindy haar eigen schoonheidssalon in Bornem. “Het is heel fijn om deze job met het werk van nagelstyliste te combineren. De afwisseling houdt het uitdagend en ik trek een breder publiek aan. De ene dag ga ik met mijn koffer op pad om de make-up van een bruid te verzorgen, de andere dag geef ik een klant mooie nail art.”

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Nail Art Trends: Abstract Ribbon Design & Detailed Tips

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Als Nagelstylist is het belangrijk om mee te blijven met de nieuwste trends en technieken op het vlak van nailstyling. Dankzij deze opleiding blijf jij up-to-date, neem jij een voorsprong op je concurrentie en verbluf jij klanten met een uitzonderlijke service. Enkel voordelen!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Ja, deze opleiding bouwt verder op de cursussen Nagelstylist en Acrylnagels.
Is de les praktijkgericht?
Ja, in de les versier je echte nagels en nagelpunten. Je leert door te doen!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut! In ons ruime aanbod vind je heel wat opleidingen rond het thema Nagelstyling. Neem dus zeker eens een kijkje en groei uit tot een echte nagelspecialist.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Nail Art Trends: Abstract Ribbon Design & Detailed Tips bestaat uit 1 les van 4 uur. In deze intensieve les leer je technieken om de nagels van iedere vrouw te doen stralen. In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen. Wij zorgen voor de rest.

Praktijkervaring en stage

Deze les is heel praktijkgericht. Na de les heb jij de technieken meteen goed in de vingers en ga jij direct aan de slag met je nieuwe skills! Je hoeft dan ook geen stage te doen.

Examen en diploma

Na de les krijg je een attest om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit attest ga je meteen aan de slag.

Nagelstyling, Nagelstyliste, manicure, Nail Tips, detailed tips, abstract ribbon, ribbon design, strikjes, linten, nagelpunten, opleiding, cursus, B2B, docente, nagels, nail studio, design, ontwerpen, nail art

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs VZW (Schoonheidsschool)

De Schoonheidsschool VZW is dé belangrijkste opleidingsverstrekker op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Je krijgt les van professionele en ervaren docenten die je alle kneepjes van het vak zullen leren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Door voor De Schoonheidsschool te kiezen, maak je meteen deel uit van een groot netwerk professionals in de sector. Die extra springplank krijg je er gratis bij.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Nail Art Trends: Abstract Ribbon Design & Detailed Tips maar 139.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Je kan groepsopleidingen bovendien financieren met opleidingscheques van VDAB. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS