Opleiding

OPLEIDING

Nail Art Trends: Airbrush

Wil jij...

 1. ontdekken hoe je nagels razendsnel een mooie egale kleur geeft
 2. leren werken met een airbrush-pistool
 3. klanten of vriendinnen laten schitteren met strakke en sierlijke nagels
 4. meer klanten aantrekken door de airbrush-techniek aan jouw aanbod als nagelstylist toe te voegen

Nagelstylist, een beroep met toekomst!

Ben jij een echte nailart lover? Streef jij ernaar van elke nagel een prachtig kunstwerk te maken? Dan is de opleiding Airbrush onmisbaar op jouw palmares!

Kennis van de airbrushtechniek is een must voor elke nagelstyliste. Het is een moderne en frisse techniek die niet meer weg te denken valt in nagelsalons. Het heeft dan ook heel wat voordelen. Doordat je werkt met een spuitpistool aangesloten op een compressor kleur je heel eenvoudig en snel nagels egaal in. Het is ook een stuk makkelijker mooie designnagels te creëren waar niemand aan kan weerstaan. Met deze opleiding leer je werken met het pistool en maak je zelf enkele prachtige creaties.

Twijfel niet te lang en schrijf je vandaag nog in!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  149.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Nail Art Trends: Airbrush

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Hasselt10/02/202010/02/202018u00 - 22u00Maa

PROGRAMMA

airbrush, nageldesign, nailart, spuitpistool, nagels, nagelkunst, nagelsalon

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Deze cursus is uitermate geschikt voor iedere nagelstylist die al wat ervaring heeft en unieke airbrushtechnieken aan zijn of haar aanbod wil toevoegen. Zo vul je je cv mooi aan en zorg je voor nieuwe carrièrekansen voor jouw professionele toekomst.

Vaardigheden en skills

 • Jij werkt perfect met een spuitpistool en compressor.
 • Jij doet je klanten stralen dankzij jouw prachtige nageldesigns.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Werken met het airbrushpistool en compressor
 • Professionele technieken voor een prachtig resultaat
 • Spuittechnieken voor een mooi en duurzaam effect
 • Sjablonen en kleuren combineren voor een prachtig resultaat
 • Creativiteit gebruiken voor prachtige ontwerpen
 • Reiniging en onderhoud van je materiaal

airbrush, nageldesign, nailart, spuitpistool, nagels, nagelkunst, nagelsalon

Onze docenten

Cindy Buelens

Schoonheidsspecialiste Cindy Buelens volgde zelf de opleiding Nagelstyling aan De Schoonheidsschool. Vandaag is ze niet langer cursiste. Ze stapte in de voetsporen van haar docenten en maakt nu deel uit van de vakgroep Nagelstyling hier op school.
 
Verder heeft Cindy haar eigen schoonheidssalon in Bornem. “Het is heel fijn om deze job met het werk van nagelstyliste te combineren. De afwisseling houdt het uitdagend en ik trek een breder publiek aan. De ene dag ga ik met mijn koffer op pad om de make-up van een bruid te verzorgen, de andere dag geef ik een klant mooie nail art.”

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Nail Art Trends: Airbrush

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Als Nagelstylist is het belangrijk om mee te blijven met de nieuwste trends en technieken op het vlak van nailstyling. Dankzij deze opleiding blijf jij up-to-date, neem jij een voorsprong op je concurrentie en verbluf jij klanten met een uitzonderlijke service. Enkel voordelen!
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Ja, deze opleiding bouwt verder op de cursussen Nagelstylist en Acrylnagels.
Is de les praktijkgericht?
Ja, in de les ga je actief aan de slag met een airbrushpistool. Je leert door te doen!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Absoluut! In ons ruime aanbod vind je heel wat opleidingen rond het thema Nagelstyling. Neem dus zeker eens een kijkje en groei uit tot een echte nagelspecialist.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Nail Art Trends: Airbrush bestaat uit 1 les van 4 uur. In deze interessante en intensieve les leer je alles over de airbrushtechniek en creëer je de mooiste nail art. In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les ontvang je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen. Wij voorzien de rest.

Praktijkervaring en stage

Deze les is heel praktijkgericht. Na de les heb jij de technieken meteen goed in de vingers en ga jij direct aan de slag met je nieuwe skills! Je hoeft dan ook geen stage te doen.

Examen en diploma

Op het einde van de les krijg je een attest om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit attest ga je meteen aan de slag.

airbrush, nageldesign, nailart, spuitpistool, nagels, nagelkunst, nagelsalon

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs VZW (Schoonheidsschool)

De Schoonheidsschool VZW is dé belangrijkste opleidingsverstrekker op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Je krijgt les van professionele en ervaren docenten die je alle kneepjes van het vak zullen leren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Door voor De Schoonheidsschool te kiezen, maak je meteen deel uit van een groot netwerk professionals in de sector. Die extra springplank krijg je er gratis bij.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Nail Art Trends: Airbrush maar 149.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

De Schoonheidsschool VZW is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen op het gebied van Beauty, Wellness, Lifestyle, Fashion en Media. Ze organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. De Schoonheidsschool is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Je kan groepsopleidingen bovendien financieren met opleidingscheques van VDAB. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw. Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS