Opleiding

OPLEIDING

Nailart Aquarelle & Murano Workshop

Wil jij...

 1. inspiratie en leuke nail art ideeën opdoen
 2. aquarelle en murano nails leren creëren
 3. je klanten verrassen met een uniek design
 4. een extra dienst toevoegen aan je aanbod als nail artist
 5. leren werken met producten van de beste merken

Nail Artist, een beroep met toekomst!

Tijdens deze praktijkgerichte workshop in samenwerking met ASAP Nails & Beauty ga je aan de slag met twee handige technieken.

Met de aquarelle techniek zorg je voor sierlijke en elegante nagels, terwijl murano nagels ietsje meer bling-bling aan je look toevoegen. Ontdek twee stijlen die maar weinig nagelstylisten beheersen, maar die wél enorm populair zijn bij klanten.

Een ervaren nail artist toont je hoe je de technieken in de vingers krijgt.
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Attest

  Groepsles

  1 les

  3 lesuren

  39.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven

Startdata Nailart Aquarelle & Murano Workshop

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Antwerpen14/12/202014/12/202018u30 - 21u30Maa
Gent20/12/202020/12/202014u00 - 17u00Zon
Hasselt07/05/202107/05/202118u30 - 21u30Vrij

PROGRAMMA

opleiding, cursus, workshop, avondles, avondschool, nagelstyling, nail art, aquarelle, murano, nagelstylist, nagelstyling

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Zelfstanding nagelstylist of in bijberoep
 • Nagelstylist in een nagelstudio
 • Nagelstylist in een schoonheidssalon

Vaardigheden en skills

 • Je kan elegante aquarelle nail art aanbrengen.
 • Je beheerst de techniek om murano nails te creëren.
 • Je gebruikt altijd het meest geschikte materiaal.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Aquarelle technieken
 • Materiaal om de perfecte aquarelle uit te voeren
 • Murano technieken
 • Voorbereiding
 • Afwerking

opleiding, cursus, workshop, avondles, avondschool, nagelstyling, nail art, aquarelle, murano, nagelstylist, nagelstyling

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Nailart Aquarelle & Murano Workshop

Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
Ja, om je voor deze cursus in te schrijven is het nodig dat je de opleiding Manicurist plus een opleiding Gelnagels, Acrylnagels of PolyGel nagels al gevolgd hebt. De leerstof bouwt op die opleiding verder.
Wanneer krijg ik alle praktische info over mijn inschrijving?
Nadat we jouw betaling hebben ontvangen, krijg je meteen een bevestigingsmail met alle praktische info over jouw opleiding. Ook op je persoonlijk studentenprofiel vind je alle info terug.
Waarom werkt de school samen met ASAP Nails & Beauty?
Om perfecte kwaliteit te garanderen, werken we uitsluitend met topmerken. ASAP Nails & Beauty is een klinkende naam in de wereld van nagelstyling en is hoofdverdeler van verschillende grote merken in de Benelux, waaronder het topmerk Abstract. Samen zorgen we ervoor dat onze cursisten de nieuwste en meest vooruitstrevende technieken in de vingers krijgen en zo de besten worden in hun vak.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Nailart Aquarelle & Murano Workshop bestaat uit 1 les van 3 uur. In het overzicht met de startdata van jouw opleiding Nailart Aquarelle & Murano Workshop vind je alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Om actief deel te nemen aan de lessen heb je je eigen producten nodig. Asap Nails & Beauty stelde een pakket samen op maat van jouw opleiding en koos daarbij voor de beste merken op de markt. Bestel je pakket tijdig via Beautyblue aan scherpe groothandelsprijzen. Dit pakket is geschikt om thuis mee te oefenen, je examen mee af te leggen en om na je opleiding meteen te gebruiken in je eigen nagelstudio. Het is een prima investering in jouw toekomst!

Als je graag notities maakt, breng je ook pen en papier mee.

Praktijkervaring en stage

Voor deze opleiding hoef je geen stage te volgen. Je leert alle technieken tijdens de les en je kan nadien meteen aan de slag met je attest van deelname.

Examen en diploma

Aan het einde van je opleiding ontvang je een attest van deelname. Wanneer je als zelfstandige wil starten in hoofd- of bijberoep is het handig om ook de opleiding Start je eigen zaak te volgen. Die cursus bereidt je perfect voor op je nieuwe avontuur.

opleiding, cursus, workshop, avondles, avondschool, nagelstyling, nail art, aquarelle, murano, nagelstylist, nagelstyling

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Voor je opleiding Nailart Aquarelle & Murano Workshop betaal je 39.00 euro. In ruil krijg je les van een professioneel docent die jou met veel passie uitlegt hoe je de perfecte vorm creëert en maak je gebruik van onze leslokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
opleiding, cursus, workshop, avondles, avondschool, nagelstyling, nail art, aquarelle, murano, nagelstylist, nagelstyling
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Nailart Aquarelle & Murano Workshop

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS