Opleiding

OPLEIDING

Personal Branding: positioneer je als individu

Wil jij...

 1. jezelf in de spotlights plaatsen, zowel online als offline
 2. ontdekken hoe je rond jezelf of je brand een overtuigend verhaal creëert
 3. altijd en overal authentiek, spontaan, betrouwbaar en natuurlijk overkomen
 4. jouw persoonlijkheid, stijl en levenswijze als aantrekkelijk product in de markt zetten
 5. met kop en schouders boven de concurrentie uitsteken

Personal Marketeer, een beroep met toekomst!

Hoe jij overkomt tijdens professionele situaties is belangrijk. Maar ook hoe je je online aan de buitenwereld presenteert is van belang. Want wanneer klanten je googelen, kunnen ze een heel ander beeld over jou vormen. Personal branding is dus hot in de bedrijfswereld. Dankzij deze opleiding leer jij er dan ook alles over.

Hoe kom je geloofwaardig over; dat is de vraag waar je het antwoord op krijgt. Je ontdekt hoe je je imago stroomlijnt met je reputatie en jezelf sterk profileert zodat je betrouwbaar overkomt. Jij zorgt voor de ‘klik’ die nodig is zodat de verkoop vlot verloopt. Je leert je onderscheiden van anderen en wint steeds het vertrouwen van klanten.

Schrijf je in en maak van je eigen stijl een sterk merk!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  4 lesuren

  139.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Personal Branding: positioneer je als individu

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Bruxelles / Brussel15/04/201915/04/201909u00 - 13u00Maa
Hasselt16/04/201916/04/201909u00 - 13u00Din
Antwerpen17/04/201917/04/201909u00 - 13u00Woe
Gent18/04/201918/04/201909u00 - 13u00Don

PROGRAMMA

Personal branding, self marketing, dagopleiding

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Personal branding is een fantastisch kennisveld dat je steeds kan gebruiken tijdens je professionele carrière. Laat elke verkoop zonder problemen verlopen en ga steeds voor een positieve persoonlijkheid die straalt!

Vaardigheden en skills

 • Je weet hoe je steeds authentiek overkomt
 • Je weet je steeds positief te onderscheiden van je concurrenten
 • Jij zorgt steeds voor de 'klik' die een verkoop doet slagen
 • Jij kan van je eigen stijl een sterk merk maken
 • Je weet hoe je een sterk en natuurlijk netwerk van klanten uitbouwt
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Branding: basics
 • Een verhaal rond jezelf/ je brand creëren
 • Jouw persoon als brand
 • Je publiek aanspreken en treffen met je Brand Story
 • Met kop en schouders boven je concurrentie uitsteken
 • Volgers naar jouw merk leiden

Personal branding, self marketing, dagopleiding

Onze docenten

Nadine Vervynck

Door haar behoefte om anderen te helpen is Nadine Vervynck een echte duizendpoot geworden. Ze volgde verschillende opleidingen, waaronder psychologie, herborist, kinesiologie en voedingsleer. Ze trok zelfs naar Zwitserland om zich te specialiseren in het Circadiaans voedingsconcept waarbij organen zichzelf met een correct voedingspatroon kunnen herstellen. Daarna schoolde ze zich ook bij in de kinesiologie, een spiertestmethode om het lichaam weer in balans te brengen met onder andere voeding op maat.

Sinds 2008 is ze voedingstherapeute in haar eigen praktijk, gebaseerd op het Circadiaans voedingsconcept. Zo zorgt ze ervoor dat mensen van alle leeftijden weer gezond door het leven gaan.

Greet Vanderwegen

Met een jarenlange ervaring in de ICT-sector achter de rug kwam Greet Vanderwegen in aanraking met holistisch werk, waaronder voetreflexologie, Reiki en chakra healing. In 2008 startte ze haar eigen praktijk als voetreflexologe. Ze merkte dat ze daarnaast graag anderen wilde begeleiden in hun zijnsoriëntatie en volgde een opleiding tot levenscoach. Greet bundelde haar expertise in deze verschillende methodes in haar praktijk Dakini.

Wil je les volgen van een ervaren coach of reflexologe, dan ben je bij onze docente Greet aan het juiste adres.

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Personal Branding: positioneer je als individu

Wanneer start de volgende opleiding Personal Branding: positioneer je als individu?
Check het overzicht van de geplande opleidingen, locaties en lesuren. We plannen voortdurend nieuwe startdata in. Bekijk dus regelmatig het overzicht om een startdatum te vinden die perfect in jouw planning past. Of meld je aan op je persoonlijk studentenprofiel voor een overzicht van alle startdata, locaties en lesuren binnen jouw interessegebied. Superhandig!
Kan ik me na deze opleiding nog verder specialiseren?
Jazeker! Check ons ruime aanbod aan opleidingen rond het thema Marketing & Communicatie en vind een specialisatiecursus die jouw brand nog meer in de kijker zet! Wil je een echte professional worden wat betreft Digitale Marketing? Dan is onze opleiding Digitale Marketing (Allround) zeker iets voor jou!

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

Je opleiding Personal Branding: positioneer je als individu beslaat 1 les en duurt 4 uur. Tijdens deze interessante en intensieve cursus ontdek je hoe je jezelf lanceert en uitbouwt tot sterke merknaam. In het overzicht met de startdata van de opleiding Personal Branding: positioneer je als individu vind je de lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Neem je graag notities? Breng dan pen en papier mee naar de les.

Praktijkervaring en stage

Na de praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je kennis uit de opleiding Personal Branding: positioneer je als individu. Een stage is dus niet van toepassing.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je nieuwe kennis en vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

Personal branding, self marketing, dagopleiding

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor deze opleiding Personal Branding maar 139.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent en personal branding consultant, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Het Centrum Voor Avondonderwijs vzw is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen en Brussel. Het Centrum organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de opleidingscheques (VDAB) en de KMO-portefeuille (VLAIO). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

ONZE OPLEIDINGEN

Meer dan 6000 studenten volgen elk jaar één van de 35O verschillende opleidingen. Je kan kiezen voor een basisopleiding, een vervolmakingscursus of een totaalpakket waarmee je start als een echte Pro.

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS