Opleiding

OPLEIDING

Spaans (Gevorderden)

Wil jij...

 1. jouw kennis van het Spaans opfrissen of naar een hoger niveau tillen
 2. complexe grammatica en een uitgebreide woordenschat onder de knie krijgen
 3. jezelf grondig voorbereiden op je nieuwe job of je studies in het buitenland
 4. vlotter Spaans spreken dan Speedy Gonzales
 5. luidkeels meezingen met de liedjes van Enrique Inglesias, J-Lo en Daddy Yankee

Spaanssprekende Professional, een beroep met toekomst!

Ola! Spreek je al meer dan een paar aardige woordjes Spaans en wil je de taal nog beter beheersen? Wil je Spaans professioneel gebruiken? En bijvoorbeeld in Spanje werken of leven? Dan is deze opleiding Spaans (Gevorderden) dé oplossing!

Tijdens deze lessen behandel je toegepaste grammatica en woordenschat. Je leert meer dan 1000 nieuwe woorden! Jouw niveau stijgt elke les en je maakt in no-time correcte complexe zinnen. Jouw docent leert je situaties precies te omschrijven, zonder te twijfelen over je woordkeuze. Snelle dialogen of mompelend gefluister? Jij verstaat het allemaal!

Ook je uitspraak neemt een reuzensprong vooruit. Zo verbaas je vrienden, familie, collega´s en mogelijke werkgevers!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Diploma

  Groepsles

  15 lessen

  3 lesuren

  375.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk Inschrijven

Startdata Spaans (Gevorderden)

CursusCampusEerste lesLaatste lesLesurenLesdag
Antwerpen13/01/202020/04/202018u30 - 21u30Maa
Bruxelles / Brussel04/02/202012/05/202018u30 - 21u30Din
Gent04/02/202002/06/202018u30 - 21u30Din

PROGRAMMA

spaans gevorderden, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, groepsles, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, volwassenenonderwijs

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Werknemer in een bedrijf met Spaanstalige klanten of partners
 • Medewerker in een reisbureau of bij een reisorganisatie

Vaardigheden en skills

 • Elk ding, situatie of probleem precies en gedetailleerd in het Spaans beschrijven
 • Spaanse uitdrukkingen en zegswijzen? Jij hebt ze onder de knie!
 • Uitvoerige en complexe conversaties voeren, zowel in de alledaagse als in de zakelijke omgeving
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Nieuwe woordenschat en grammatica
 • Uitdrukkingen en zegswijzen
 • Spaanse artikels en teksten
 • Uitvoerige conversaties voeren
 • Specifieke situaties benoemen
 • Gedetailleerde productinformatie geven
 • Nuttige zakelijke termen

spaans gevorderden, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, groepsles, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, volwassenenonderwijs

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Spaans (Gevorderden)

Waarom is deze opleiding iets voor mij?
Deze opleiding is perfect voor iedereen die zijn of haar kennis van het Spaans wil opfrissen of naar een hoger niveau wil tillen. In de les leer je complexe grammatica en breid je je woordenschat gevoelig uit. Je werkt ook aan je uitspraak. Zo ben jij in staat om jezelf vlot, zelfzeker én spontaan in het Spaans uit te drukken.
Heb ik voorkennis nodig om deze opleiding te volgen?
We raden aan om eerst de opleiding Spaans (Beginners) te volgen. Zonder basiskennis is het moeilijk om actief aan deze taallessen deel te nemen.
Welk taalniveau heb ik na deze opleiding bereikt?
Na deze taallessen beheers je de Spaanse taal op niveau A2-B1 van het Europees Referentiekader. Dit betekent dat je in staat bent om uitgebreide teksten te schrijven, jezelf vlot uit te drukken, complexere conversaties te verstaan,…
Kan ik me na deze opleiding nog verdiepen in de Spaanse taal?
Absoluut, volg simpelweg onze thuiscursus Spaans (Expert). Van thuis uit leer jij de taal nog beter beheersen, en dat met online begeleiding door een echte taalleerkracht.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Spaans (Gevorderden) bestaat uit 15 lessen. Elke les duurt 3 uur. Je hebt elke week op dezelfde dag les. Stap voor stap ga je erop vooruit, waardoor jouw niveau binnen de kortste keren hoge toppen scheert. In het overzicht met de startdata van de opleiding Spaans (Gevorderden) vind je per lessenreeks alle lesdagen terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

In de eerste les krijg je cursusmateriaal op maat. Buiten pen en papier hoef je niets mee te brengen. Wij voorzien de rest.

Praktijkervaring en stage

Een nieuwe taal leer je natuurlijk door ze intensief te gebruiken. Geen tijd om rap even naar Barcelona of Buenos Aires te verhuizen? Dan is een stage de ideale oplossing! Ga bijvoorbeeld eens langs bij een bedrijf in jouw buurt met Spaanse klanten of Zuid-Amerikaanse zakenpartners. Spring binnen en vraag naar een toffe stageplaats. Door actief met Spaanstaligen samen te werken leer je elke dag nog iets bij. Een stage is zo de beste manier om jouw taalniveau snel op te krikken!

Bepaal zelf de plek, periode en duur van je stage. Heb je een leuke stageplaats gevonden? Laat het ons even weten en wij zorgen voor de nodige documenten. Je kan daarna direct aan de slag, met een maximum van 300 stage-uren. Zorg ervoor dat je de stage beëindigt voor je examen aflegt. Je bent natuurlijk niet verplicht om stage te lopen.

Examen en diploma

Je legt een theoretisch en een praktisch examen af in de laatste les. Daar hoef je dus geen extra tijd voor vrij te maken. Scoor je minstens 60% op beide examens? Bravo, je bent geslaagd! Je ontvangt per post het diploma Spaans (Gevorderden). Met dit diploma toon je je gevorderde talenkennis en je engagement aan, bijvoorbeeld tijdens sollicitaties.

spaans gevorderden, spanje, taal, taalopleiding, communicatie, groepsles, verstaan, lezen, spreken, schrijven, grammatica, woordenschat, mondeling, schriftelijk, uitspraak, groepslessen, volwassenenonderwijs

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. Je geniet van voordelig inschrijvingsgeld omdat je gebruik kan maken van opleidingscheques en de KMO-portefeuille. Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Het inschrijvingsgeld voor de opleiding bedraagt slechts 375.00 euro. Dit bedrag omvat het lesboek, de professionele begeleiding van de docent, het gebruik van de lokalen en het examen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Het Centrum Voor Avondonderwijs vzw is één van de grootste opleidingsverstrekkers van Vlaanderen en Brussel. Het Centrum organiseert professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen. Het Centrum Voor Avondonderwijs is een geregistreerde dienstverlener van de Vlaamse Overheid in het kader van de KMO-portefeuille (VLAIO). Bovendien kan je je cursus als werknemer in loopbaanbegeleiding financieren met opleidingscheques (VDAB). Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij IVBO- Wellnessfederatie vzw.  Deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad Voor De Zelfstandige en de KMO en in de Raad van Bestuur van onze onderwijsinstelling. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met zijn studenten. Hij legt goed de nadruk wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS