Opleiding

OPLEIDING

Time & Self-Management: don´t be busy, be productive

Wil jij...

 1. in minder tijd meer gedaan krijgen
 2. meer ruimte vrij maken voor de belangrijke dingen in het leven: jezelf, je gezin, je familie en je hobby´s
 3. leren hoe je met efficiënte planning zelfs een minimum aan tijd ten volle benut
 4. leren hoe je structuur brengt in jouw (werk)leven
 5. komaf maken met vermoeidheid, stress en onnodige tijdsdruk

Time Management Coach, een beroep met toekomst!

Iedereen heeft dagelijks 24 uur ter beschikking, maar sommigen lijken hier meer mee te doen dan anderen. Het geheim: time management. Door je werk in te delen en een goede planning te maken, kan jij steeds het beste uit je job halen. Maar je mag jezelf ook niet uit het oog verliezen. Tijd voor je eigen rust is even belangrijk en dat ontdek je door self-management toe passen op je dagelijkse leven.

Samen vormen deze twee een perfecte synergie die ervoor zorgt dat jij voor een gebalanceerd leven gaat zonder stress en andere zorgen. Tijdens deze professionele opleidingsdag leer jij hoe je het beste uit jezelf haalt en zo voor een enorme productiviteit gaat die jou vooruit helpt in het leven.

Schrijf je nu in en ga voor een schitterende toekomst!
 • Les krijgen van gepassioneerde professionals
 • Een praktijkgerichte cursus bij jou in de buurt
 • Snel een waardevol diploma behalen
 • Het voordeligste lesgeld van Benelux

  Certificaat

  Groepsles

  1 les

  8 lesuren

  199.00 euro

Оpleidingsbrochure Proefhoofdstuk
Inschrijven
Ontdek ook onze
thuiscursussen

PROGRAMMA

time management, self management, tijdsindeling, dagindeling, coaching, opleiding, B2B, tijdsbeheer, opleiding, plannen, renderen, persoonlijk leven

Toekomstmogelijkheden en nieuwe carrièrekansen

 • Deze cursus is geschikt voor iedere werknemer binnen een bedrijf. Je verhoogt je productiviteit en work-life balance met alle tips en technieken die je zonder problemen kan toepassen na deze cursus. Zo kan je binnen je bedrijf ook andere coachen richting een gebalanceerd leven.

Vaardigheden en skills

 • Je weet hoe time management toepast om steeds het beste uit je job te halen.
 • Met self management zorg jij ervoor dat je in je dagelijkse leven tijd vindt.
 • Jij bent in staat om beide toe te passen en zo een gebalanceerd leven te creëeren.
 • Jij haalt steeds het beste resultaat dankzij jouw dagindeling: zowel professioneel als privé.
Proefhoofdstuk

Inhoud cursus

 • Het fenomeen stress onder de loep
 • Leren focussen op hier en nu
 • Welke valkuilen kan je bij jezelf herkennen?
 • Omgaan met tijdsdruk en stress
 • Prioriteiten leren stellen en planningen maken
 • Verantwoordelijkheid opnemen voor je eigen tijd en leven
 • De persoonlijke productiviteit doen toenemen
 • Een work-life balans creëren die bij jou past
 • Het belang van vrije tijd en persoonlijke ontwikkeling
 • Starten als Time & Self-Management Coach

time management, self management, tijdsindeling, dagindeling, coaching, opleiding, B2B, tijdsbeheer, opleiding, plannen, renderen, persoonlijk leven

Onze docenten

Els Liesenborgs

Docente Els Liesenborgs is de oprichster van Power of Change waar bedrijven en werknemers terecht kunnen voor allerlei vormen van coaching. Zo helpt ze haar cliënten beperkingen te herkennen en te doorbreken en begeleidt ze hen naar een gebalanceerd leven.

"Ik hou ervan anderen te helpen met het terugvinden van hun passie, of hun innerlijke vuur, zodat ze met meer zelfvertrouwen en overtuiging aan de slag gaan met het creëren van het leven van hun dromen", weet Els te vertellen. "Ik ben ervan overtuigd dat we als mens veel meer aankunnen dan we zelf geloven. Ik geloof dat we onszelf vaak voor de voeten lopen en als we struikelen, wijten we het aan factoren die buiten ons liggen."

De lessen van Els zijn dan ook een echte aanrader!

Nele Belmans

Nele Belmans beschikt over een ruime ervaring binnen HR Management, training en coaching. Naast handelsingenieur, is ze gecertifieerd coach en master NLP. Gepassioneerd door bewustzijnsontplooiing en groei van het individu bouwde ze expertise op in topics als HR, communicatie, personal development, coaching, teamontwikkeling, NLP, time & stress management, leadership, wellbeing, … Haar stijl en aanpak kenmerken zich door een goede balans tussen serieus zijn en ruimte voor een lach, direct en eerlijk, resultaatgericht, dynamisch, begripvol, open, menselijk en diepgaand. Nele noemt zichzelf een explorer & meaning seeker: kwaliteiten die ze graag inzet om haar trainingen en coachings levendig en betekenisvol te houden. Een grote inspiratiebron hierin was haar 15 maanden durende reis als solo backpacker. Nele is Nederlandstalig, werkt ook in het Engels en weet zich goed uit te drukken in het Frans.

Sarina Verbeek

Docente Sarina Verbeek heeft haar eigen praktijk “Sexolutions” in Zonhoven en geeft ook online therapie. Daarnaast schrijft ze voor magazines ook columns en artikels over alles wat met relaties, seks en liefde te maken heeft. Iedereen kan bij haar terecht voor relatietherapie en sekscounseling en dit zowel voor koppels als individueel. Ook begeleidt en coacht zij singles.
 
“Mensen helpen zit in mijn ‘natuur’. Doorheen mijn professionele carrière heb ik altijd getracht om via de uitoefening van mijn job voor de mensen iets te betekenen en hen waar mogelijk te helpen. Altijd zal ik trachten om samen met mijn cliënten een oplossingsgerichte weg uit te stippelen om zo ‘hun doel’ te bereiken.”

Volg les bij succesvolle zelfstandigen.

Onbeperkt examen afleggen tot je slaagt.

Altijd een trainingscenter binnen 30km.

Goed om te weten over deze cursus Time & Self-Management: don´t be busy, be productive

Wat verandert er in september 2018 als ik zelfstandige wil worden?
Vanaf september 2018 moet je geen examen meer afleggen bij de Centrale Examencommissie in Brussel om een officieel attest Bedrijfsbeheer te behalen. Dit is dus een groot voordeel; je kan het diploma gewoon aan onze school behalen. Kennis van bedrijfsbeheer geeft je een grote voorsprong op je concurrenten in de uitbouw van je bedrijf of zelfstandige activiteit. Naar klanten toe is dit een écht kwaliteitsbewijs.

PRAKTISCHE INFO

Lesdagen

De opleiding Time & Self-Management: don´t be busy, be productive bestaat uit een intensieve lesdag van 8 uur. In de dynamische les ontdek je hoe je door een perfect gebruik van time- en selfmanagement voor een gebalanceerd evenwicht tussen je werk en privé gaat. In het overzicht met de startdata van de opleiding vind je alle lesdagen en locaties terug.

Klik hier voor de startdata.

Benodigde materialen

Bij aanvang van de les krijg je speciaal ontwikkeld cursusmateriaal. Buiten je laptop of tablet hoef je niets mee te brengen.Vergeet ook je lunchpakket niet mee te nemen. Zo kan je optimaal genieten van je pauze!

Omdat we focussen op praktijk, innovatie en kwaliteit vind je het ondersteunend lesmateriaal voor de opleiding via jouw eCampus. Zo ben jij er als student zeker van dat je steeds het meest actuele en up-to-date materiaal in handen hebt.

Praktijkervaring en stage

Na de dynamische en praktijkgerichte les ga je meteen actief aan de slag met je nieuwe kennis en vaardiheden. Stage lopen is niet nodig.

Examen en diploma

Na de les krijg je een certificaat om je kennis en nieuwe vaardigheden aan te tonen. Met dit certificaat ga je meteen aan de slag.

time management, self management, tijdsindeling, dagindeling, coaching, opleiding, B2B, tijdsbeheer, opleiding, plannen, renderen, persoonlijk leven

FINANCIËLE INFO

Daarom kies je voor Centrum Voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is de belangrijkste opleidingsverstrekker van Vlaanderen op het gebied van professionele opleidingen voor volwassenen. Er worden lessen georganiseerd in alle grote steden in Vlaanderen zodat je steeds in jouw buurt kan studeren. De onderwijsinstelling voldoet aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 en is ingeschreven in het Centrale Register voor Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).  Kiezen voor het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is kiezen voor studeren in een inspirerende omgeving. Je kan rekenen op gemotiveerde en professionele docenten.

Lesgeld

Je betaalt voor de opleiding Time & Self-Management: don´t be busy, be productive maar 199.00 euro. Hiervoor krijg je cursusmateriaal op maat, praktijkgerichte begeleiding van een professioneel topdocent, én het gebruik van de lokalen.

Kortingen, subsidies en voordelen

Bekijk zeker de pagina "voordelen en kortingen" op onze website!  Je kan gebruik maken van "de vroegboekkorting" of "de last-call korting".  Ook voor werknemers, werkzoekenden en ondernemers zijn er vaak tijdelijke kortingen die  bij inschrijving onmiddellijk kunnen worden verrekend met de juiste kortingscode! 
time management, self management, tijdsindeling, dagindeling, coaching, opleiding, B2B, tijdsbeheer, opleiding, plannen, renderen, persoonlijk leven
Inschrijven
Moshin F.
Antwerpen

Docent voor het ingeschreven vak is effectief bezig met de studenten. Ook legt de docent goed de nadruk op wat in de praktijk meer van toepassing is.

Abiha V.
Ravels

Ik werd steeds vriendelijk onthaald. Indien ik informatie nodig had, werd deze mij meteen duidelijk uitgelegd.

Maartje P.
Brugge

Al zeer nuttig geweest om professioneel door te kunnen groeien.

Evi D.
Gent

Goede, correcte en snelle service bij vragen!

Laatste weetjes over Time & Self-Management: don´t be busy, be productive

InschrijvenStartdataContact

Interessant voor jou

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS