Betaal aan het Centrum voor Afstandsonderwijs met opleidingscheques

Geniet van een mooie korting tot 125 euro per jaar door je opleiding met opleidingscheques te betalen. Ontdek hier hoe dat net in zijn werk gaat.

Hoe kom ik aan opleidingscheques?

Je bestelt opleidingscheques via de website van VDAB of via het nummer 0800 30 700. Elk jaar kan je 250 euro aan opleidingscheques bestellen. De overheid springt voor de helft, 125 euro dus, bij. Dat is een aardig bedrag! De enige voorwaarde is dat je een attest van loopbaanbegeleiding kan voorleggen. Een loopbaanbegeleider helpt je hier graag bij verder.

Tip: Bestel je opleidingscheques op tijd. De verwerking van jouw aanvraag kan namelijk 5 weken duren. Heb je de cheques nog niet ontvangen maar wil je jezelf toch al inschrijven voor een opleiding? Voltooi je inschrijving dan alvast online. Wanneer je ons de opleidingscheques later nog bezorgt, storten we de waarde van de cheques terug!

Hoe bezorg ik jullie de cheques?

Je brengt de opleidingscheques binnen op een van onze secretariaten in Antwerpen, Brussel, Hasselt of Gent. Of je stuurt ze aangetekend op naar het hoofdkantoor (Frankrijklei 127 in 2000 Antwerpen). In een begeleidende brief vermeld je of de cheques voor een betaling of voor een terugbetaling dienen. In het laatste geval geef je ook aan op welk rekeningnummer de opleidingscheques terugbetaald mogen worden. Je kan de cheques bezorgen tot twee maanden na de start van je opleiding aan ons bezorgen!


Opleidingscheques

1. Je schrijft je in voor een opleiding van 200 euro. Je schiet de opleiding zelf voor.

Opleidingscheques

2. Je bestelt dezelfde dag voor 200 euro aan opleidingscheques. Jij betaalt maar 100 euro voor de cheques, de overheid springt voor de andere 100 euro bij.

Opleidingscheques

3. Je stuurt ons de cheques na, wij storten jouw 200 euro terug.

Opleidingscheques

4. Je koopt de cursus dus aan de helft van de prijs: slechts 100 euro!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0