tConsultant

Christophe Luts

Christophe is een bescheiden vat vol creatieve én intrigerende visuele ideeën die hij telkens opnieuw vertaalt naar fenomenale beelden. Als multimedia & motion designer creëert hij de leukste video's en foto's voor op onze websites. Zo heb jij altijd iets moois om naar te kijken wanneer je ons online bezoekt. 

Vroeger was Christophe naar eigen zeggen eerder een nonchalante student. Maar dat veranderde toen hij aan de opleidingen Audiovisual Techniques and Photography/Film en Multimedia & Communications Technology begon. Het belang van passie en interesse ontdekte hij dus helemaal zelf. Ondertussen deelt hij zijn passie met onze studenten als docent Fotografie, Photoshop en Lightroom. 

Ook in zijn vrije tijd krijgt Christophe niet genoeg van fotografie. Zo werkt hij geregeld aan eigen projecten en houdt hij ervan om beelden te maken die je versteld doen staan. Wanneer zijn fototoestel even aan de kant ligt, geniet Christophe van fietsen of tennissen. 

Volgens Christophe loont het om in je leven uitdagingen aan te gaan. "Je maakt pas iets mee als je iets probeert", klinkt zijn motto.  

Oog voor schoonheid

Gepassioneerd

Zin voor initiatief


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0