Short course page

OPLEIDING - Binnenkort beschikbaar

Kennis- en informaticamanagement

Wil jij...

 1. Alles weten uit de wereld van ICT & Informatica?
 2. Van elk ICT-project een succes maken?
 3. Bedrijfsprocessen leren digitaliseren?
 4. ICT-projecten opstarten, begeleiden en afsluiten?

ICT'er, een beroep met toekomst!

Heb je een grote interesse in Informatica? Of wil je bijvoorbeeld zelf een succesvol IT-project leren opzetten, begeleiden en afronden? 'Management en informatica' komt in steeds meer bedrijven aan bod en er is een toenemend belang van informatie voor een gezonde bedrijfsvoering. Om een bedrijf te begeleiden bij de automatisering en informatisering van bedrijfsprocessen kom je in de eerste plaats in aanraking met informatica.

Ook andere ‘zachte’ factoren zoals communicatie of hoe mensen met systemen omgaan komen aan bod. Deze cursus biedt inzicht in de beveiliging en het helpdeskbeheer, netwerken, en operating systems. Jij maakt binnenkort van elk IT-project een succes!

  Diploma

  Thuisstudie

  3-6 maanden

  249.00 euro

Hou me op de hoogte

Lijst met cursusinhoud

 • IT-projecten opzetten, begeleiden en afronden
 • Hoe omgaan met systemen
 • IT en bedrijfsvoering
 • Informatisering van bedrijfsprocessen
informaticamanagement, management, informatica, afstandsonderwijs, onderwijs, cursus, flexibel, ict, computer, projecten, ICT projecten, ICT, data, data management, centrum voor afstandsonderwijs

Vaardigheden

 • Van elk IT-project een succes maken?
 • Ook andere factoren zoals communicatie of hoe mensen met systemen omgaan leren kennen?
 • Bedrijfsprocessen leren automatiseren?

Carrieremogelijkheden

 • Deze cursus helpt je te programmeren, je kennis van Office te verstevigen en maakt je wegwijs in de digitale wereld om je business te laten praten met IT.
Informeer mij

ERKENDE en GERENOMMEERDE SCHOOL

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs, onderdeel van de Ondernemersschool bv, is één van de grootste opleidingsverstrekkers voor volwassenen van de Benelux. Ze organiseert professionele opleidingen voor cursisten uit de hele wereld via het systeem van afstandsonderwijs. Wie bij ons les heeft gevolgd kan zich aansluiten bij de Wellnessfederatie vzw; deze erkende beroepsvereniging zetelt in de Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO. De onderwijsinstelling is ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Dit betekent dat de onderwijsinstelling voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Bovendien voldoet het Centrum Voor Afstandsonderwijs aan de strenge kwaliteitsvereisten van ISO 9001:2015 én is ze geregistreerd dienstverlener van de Vlaamse overheid in het kader van opleidingscheques en de kmo-portefeuille. Tot slot kan iedereen die les heeft gevolgd aan onze onderwijsinstelling vrijstellingen bekomen of vervolgopleidingen volgen bij het Centrum Voor Beroepskwalificatie vzw en het Centrum Voor Avondonderwijs vzw. Lees hier meer over de erkenningen en registraties.

SCHRIJF JE IN CONTACTEER ONS