Boost je kennis met een stage!

Onze opleidingen zijn erg jobgericht. Dat wil zeggen dat je tijdens de les theorie krijgt waar nodig, maar vooral veel zelf de praktijk oefent. Daarnaast nog stage lopen is vaak niet verplicht, maar wel een bijzonder slimme keuze.

Een job uitoefenen betekent dat je persoonlijk contact hebt met mensen uit jouw vakgebied en met (potentiële) klanten. Zo leer je met mensen omgaan, en doe je belangrijke werkervaring op. Vaardigheden die je in je latere carrière zeker zal kunnen gebruiken. Een stage is bovendien een mooie meerwaarde op jouw cv. Op de arbeidsmarkt worden de opleidingen die jij hebt gevolgd bij de Ondernemersschool hoog ingeschat. Doe je daar nog een stage bij, dan zorg jij voor de optimale voorbereiding op je toekomstige job.

"Boekhouden in theorie is één ding. In de praktijk is het weer iets anders. Daarom wou ik een stage doen. Zo voelde ik meteen wat het is om in team te werken en hoe ik functioneerde onder druk. Best goed blijkbaar, want ik ben ondertussen op zelfstandige basis begonnen. De opleiding bereidt je dus perfect voor op wat de toekomst brengt."

Willem, oud-student Boekhoudkunde.

Wij zorgen voor jouw stageovereenkomst

Wil je graag stage lopen? Prima! Van zodra je je stageplek hebt gevonden, bezorgen onze opleidingsconsulenten jou een stageovereenkomst. Deze vul je samen met je stagegever in en bezorg je terug aan ons. Wij verwerken deze papieren zodat jij meteen op je stageplek aan de slag kan. Je kan tot 300 uren stage volgen. Zorg dat je stage hebt afgerond vóór het behalen van je diploma. Zo neemt jouw carrière een vliegende start!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0