Kleding Maken & Ontwerpen

Kleding Maken & Ontwerpen

Zou jij op een feestje liefst een uniek door jezelf ontworpen jurkje dragen in plaats van ééntje dat nog drie andere mensen in hun kast hebben hangen? Dan is een van de opleidingen uit ons thema Kleding Maken & Ontwerpen jou op het lijf geschreven!

Dankzij onze praktijkgerichte cursussen leer jij hoe je fantastische en originele kledij voor andere en jezelf kan ontwerpen en maken. Onder begeleiding van een professional leer je al gauw meer over alle aspecten die met mode en ontwerpen te maken hebben. Zo ben je helemaal klaar voor een stijlvolle carrière of pak je je hobby net dat tikkeltje professioneler aan.

Laat je creativiteit de vrije loop en kies uit één van onze praktijkgerichte thuisstudies, groepsopleidingen of virtual classes dé cursus die jou het beste past. Zo ga je na ja opleiding je meteen aan de slag en laat je mensen stralen met de creatieve ontwerpen die jij zonder problemen uit je mouw schudt.

allSubthemesWithinTheme Kleding Maken & Ontwerpen

beSureOfYourFuture

Als modeontwerper creëer je zelf je kansen op de arbeidsmarkt. Meer nog: je creëert je eigen product. In deze opleidingen krijg je alle kennis en vaardigheden om volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Je leert je eigen kledij van A tot Z ontwikkelen en maken. Maar een diploma aan onze school is ook meer dan dat: je geeft je cv een gezonde boost en verhoogt je kansen op de arbeidsmarkt.

Heel wat mensen willen voor ons merk werken. We zijn hip en vooruitstrevend en daar komt talent op af. Maar ook heel wat mensen zonder ervaring of kennis van de mode-industrie proberen te solliciteren. Die geef ik allemaal één tip. Ga lingerie-ontwerp studeren in avondonderwijs. Je kan het combineren met je huidige job en ik heb bijna 100% zeker een job voor je klaarliggen wanneer je afstudeert. - employerSpeaks

Opleidingen mode en ontwerp

trendsCapitalized

Mode is onderhevig aan heel wat trends. En die trends komen ook steeds terug. Wat vandaag ‘in’ is, was dat misschien 30 jaar geleden ook. In de fashion-industrie wordt er vaak verder gebouwd op wat er al ligt. Maar steeds met een unieke twist en stijl. Met een duidelijke visie. Jouw visie. Klaar om de nieuwe trendsetter te worden?

Kleding Maken & Ontwerpen, hundredPercentOfTheTime

We kopen onze kleren op een volledig nieuwe manier. We passen minder en vinden steeds moeilijker onze weg naar een fysieke winkel. Tegenwoordig ben je als merk best online aanwezig, waar je met influencers en hippe foto’s de uniekheid van jouw merk toont. Online shoppen zorgt er bovendien voor dat we steeds rapper kiezen welke kleren in ons mandje terechtkomen, onze beslissingen worden in een fractie van een seconde genomen.

Ik ben vorig jaar gestart met T-shirt-design in bijberoep. Via Instagram verkoop ik nu mijn eigen toffe kleren. En ik maak ze nog allemaal zelf. Iets wat ik tijdens de lessen in avondonderwijs geleerd heb. Eigenlijk zijn de lessen voor iedereen goed. Je leert kleren herstellen en maken. Maar voor mij waren de lessen nog iets beter, want ik kan nu volledig mijn eigen ding doen. - exStudentSpeaking

Thomas Verlinden
Thomas Verlinden

Opleidingsadviseur

Deze opleidingen zijn perfect voor mensen die creatief zijn en hun eigen kledingmerk uit de grond willen stampen, maar ze zijn even goed geweldig voor anderen die jaarlijks heel wat willen besparen door zelf hun kleren te herstellen. Twijfel niet langer. Schrijf je nu in en verander jouw leven.

niceToKnowHeader

  • De eerste officiële fashion week werd al in 1943 gehouden in New York City.
  • De rok is een van de oudste kledingstukken. Tot halverwege de 17e eeuw droegen zowel mannen als vrouwen het.
  • Het populairste kledingstuk is een T-shirt. Daarvan worden er jaarlijks ongeveer 2 miljard verkocht.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0